31. Epilog

4.2K 234 96
                                    

ONE OK ROCK - I was king
Prostě Lachlain

Lovec dýchal rychlými, ostrými nádechy. Do této oblasti se vydal před týdnem a jeho plánem bylo zastřelit  medvěda. Za jeho kůži, drápy a hlavu by pak získal peníze, které tak nutně potřeboval.

Přestože měl stanovený cíl, jakmile spatřil pár nádherných vlků, jeho sobeckost zatoužila právě po jejich kožešině. A navíc vypadali mnohem větší, než obyčejní vlci. Z tohoto důvodu ani nedokázal určit, co z nich je vlk a co jeho družka.

Byli až tak moc zaměstnaní jeden druhým, že si ani nevšimli, jak se lovec o několik metrů přiblížil.

A teď, když už jeden z vlků byl mrtvý, lovec věděl, že musí rychle zabít i toho druhého, jinak v lepším případě přijde o kořist. V tom horším ho druhý vlk roztrhá na kusy.

Znovu nabyl zbraň a namířil. Vlk proti němu zavyl. Nemohl však vědět, že tímto truchlil pro svou mrtvou polovičku. Pak se jeho pohled otočil na lovce. Avšak nezaútočil. Pouze stál a čekal.

První výčitky svědomí se začali zahlodávat do lovcových myšlenek. Vlk již čekal pouze na osudný výstřel. Chtěl také zemřít. Muž na sekundu zavřel oči, než stiskl spoušť. Ozval se výstřel a téměř ihned na to se k zemi zhroutilo i druhé vlčí tělo.

Zabiják se rozběhl, aby vytáhl druhého vlka z vody. Dalo mu to hodně práce, několikrát dokonce skončil ve vodě a teď byl celý promáčený. Avšak na břehu řeky vedle sebe leželi dva mrtví vlci.

Lovcova hruď se vypjala pocitem hrdosti, zatímco voda z vlasů mu stékala do očí a on hleděl na svou kořist. Nevěděl však, že právě rozpoutal válku.

KONEC

S posledním výdechem našich hlavních postav se s vámi loučím i já s tímto příběhem. Sledovat cestu Jasmine a Lachlaina i z mého pohledu, jakožto autorky, byla zajímavá podívaná. Občas jsem si přála, aby byli oba skuteční, jak moc jsem si je zamilovala. A proto i teď, když jsem psala epilog, nějaká zbloudilá slzička se tam našla. (A to u není moc časté...)

Děkuji za podporu od začátku do konce knihy. A těm, kteří z vás by se náhodou chtěli zeptat na otázku, zda na krále bude něco navazovat, tak ANO, bude volné pokračování, ale zase s jinými postavami.

Děkuji za možnost s vámi sdílet tento příběh,

Aisha Hunter

Zlomený král ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat