•24•

2K 202 153
                                    

"Αχ βρε μαμά με έπνιξες!" Γκρινιάζω και εκείνη με βγάζει από την αγκαλιά της επιτέλους.

"Θα μου λείψεις κοριτσάκι μου.." Λέει και της χαμογελάω.

Σε 30 λεπτά περίπου πρέπει να πάω στη στάση για να πάρω το λεωφορείο για να πάω Seoul. Ναι, δεν θα φύγω με τον Yoongi επειδή απ' ότι μου είπε θέλει να κάτσει άλλο λίγο για να χορτάσει την οικογένειά του. Δεν με πείραξε καθόλου γιατί λογικό είναι.. Δεν βλέπει τους γονείς του κάθε μέρα!

Άκουσα μία κόρνα και κατάλαβα πως ήρθε ο μπαμπάς μου για να με πάει στη στάση. [Α/Ν δεν ξέρω αν μπορείς να πας από Seoul - Daegu ή από Daegu - Seoul με λεωφορείο απλώς στην ιστορία μου ας πούμε ότι θα πάει με λεωφορείο 😅]

"Μαμά ήρθε ο μπαμπάς.. Πρέπει να φύγω!" Της λέω. Την αγκαλιάζω για μία τελευταία φορά και έπειτα αγκαλιάζω την αδελφή μου.

Της αποχαιρετώ και παίρνω την βαλίτσα μου και την μικρή μου τσάντα πλάτης. Βγαίνω από το σπίτι και αντικρίζω τον μπαμπά μου.

Κάθισα στη θέση του συνοδηγού και ο μπαμπάς μου στη θέση του οδηγού.

[...]

"Να προσέχεις!" Μου φωνάζει ο μπαμπάς μου καθώς ανέβαινα τις σκάλες του λεωφορείου.. Του χαμογελάω και κάθομαι σε μία θέση.. Πάλι καλά που θα 'μαι μόνη μου και θα έχω όλο τον χώρο δικό μου για να απλωθώ.

Έβγαλα τα ακουστικά από την τσάντα μου και τα σύνδεσα με το κινητό μου. Έβαλα τα ακουστικά στα αφτιά μου και άρχισα να ακούω μουσική. Έκλεισα τα μάτια μου για να απολαύσω τη μουσική.

[.....]

Επιτέλους έφτασα σπιτάκι μου!

Πλήρωσα τον ταξιτζή και αφού με βοήθησε τα πάρω τις βαλίτσες μου από το πορτ - παγκάζ, του λέω ευχαριστώ και παίρνω τις βαλίτσες μου. Πηγαίνω προς την πολυκατοικία και μπαίνω μέσα. Ξεκλειδώνω το διαμέρισμά μου και μπαίνω μέσα.

"Σπίτι μου σπιτάκι μου!" Μουρμουρίζω.

Αφήνω τη βαλίτσα μου και τη τσάντα μου στο δωμάτιο μου και βγάζω τα παπούτσια..

Παίρνω το κινητό από τη τσάντα και το ανοίγω. Έχω μήνυμα από τα κορίτσια στην ομαδική.

Luna💕: ΓΕΙΑΑ!!

Yura💞: ALOHAA!

Εγώ: HI BITCHES!

𝑴𝒚 𝑵𝒆𝒊𝒈𝒉𝒃𝒐𝒓 // 𝑱𝒋𝒌Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα