•17•

2K 217 151
                                    

"Ούτε καν Luna! Πας καλά; Να του πω τι αισθάνομαι για αυτόν;" Φωνάζω έξαλλη.

"Γιατί να μη το κάνεις;" Την κοιτάζω αυστηρά.

"Για να το κάνω; Είσαι τρελή; Αυτό δε το έκανα ούτε στον Jonathan, θα το κάνω στο Jungkook;"

"Καταρχήν μη φωνάζεις.. Δεύτερον ο Jonathan ήταν άλλη περίπτωση.. Ντρεπόταν να έρθει να σου μιλήσει και αναγκαστικά πηγές εσύ!" Μου λέει η Yura.

Σε αυτό έχει ένα δίκιο..

"Ναι, δίκιο έχεις αλλά να πω στον Jungkook ότι μ' αρέσει.. Πάτε καλά; Δε θα μπορώ να τον ξανά κοιτάξω στα μάτια ποτέ αν του το πω!"

"Καλά κάνε ότι θες!" Λέει αγανακτισμένη η Luna.

Έκανα κ' εγώ τη μαλακία και πήγα και τους είπα τι νιώθω για τον Jungkook και τι πήγα να κάνω με τον Jungkook. Απλώς μόλις ήρθαν σπίτι άρχισα να νιώθω τύψεις.

Κάθισαν άλλο λίγο και έπειτα έφυγαν. Παίζει να νευρίασαν με την συμπεριφορά μου αλλά ξέρουν τι κορίτσι είμαι. Δεν λέω εύκολα τα συναισθήματά μου σε κάποιον αν εκείνος δεν έχει τα ίδια συναισθήματα σε μένα. Ο Jungkook είμαι 100% σίγουρη ότι δεν νιώθει τίποτα απλώς το πρωί ήταν είχε τις καύλες του και 'ξέσπασε' σε μένα.

Πήρα τις κούπες από το τραπέζι και τις πήγα στον νεροχύτη.

*Επόμενη μέρα: Παρασκευή*

Κάθομαι στην αίθουσα περιμένοντας να μπει ο κύριος. Ο Yoongi δυστυχώς δεν ήρθε σήμερα γιατί απ ότι μου είπε στο chat θα πάει Daegu για να δει την οικογένεια του. Γαμώτο! Όλη τη μέρα είμαι μόνη μου σήμερα. Το καλό είναι πως με τα κορίτσια θα βγούμε για ποτό το βράδυ. Μαζί μας θα 'ναι ο Jimin, ο Taehyung και δυστυχώς θα 'ναι και ο Jungkook.

Ναι καλά ακούσατε! Θα 'ναι και ο Jungkook. Μετά από όλα όσα συνέβησαν θα 'ναι και αυτός μαζί μας. Σκέφτομαι αυτό που πήγα να κάνω εχθές μαζί του και ντρέπομαι.

Ξεφύσιξα και κάθισα καλύτερα στη καρέκλα. Αν είχα κάποιον να μου δώσει τις σημειώσεις μου θα έφευγα αλλά από την στιγμή που δεν έχω πρέπει να καθίσω..

[.....]

Επιτέλους η ώρες πέρασαν.. Βασανιστικά όμως! Μάζεψα τα πράγματά μου και έβαλα την τσάντα μου στην πλάτη μου και άρχισα να κατευθύνομαι προς την έξοδο. Καθώς προχωρούσα, κοιτούσα τα παιδιά της σχολής. Δε ξέρω κανέναν από αυτούς! Άλλοι είναι με παρέες, άλλοι μόνοι τους και άλλο με το αγόρι τους/ η με το κορίτσι τους.

𝑴𝒚 𝑵𝒆𝒊𝒈𝒉𝒃𝒐𝒓 // 𝑱𝒋𝒌Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα