Közérdekű

806 49 9
                                    

Kedves Olvasók!

Fontosnak tartottam ezt megírni még 2018-ban (nem sokon múlt, hogy ne sikerüljön...), így itt is vagyok.

Elsősorban szeretném megköszönni, hogy itt voltatok nekem, folyamatosan visszajeleztetek, és ilyen jó olvasók voltatok! ❤️

Nehéz féléven vagyok túl, de Ti megkönnyítettétek nekem. 10k! 😱💓🙉 Most komolyan? Te jóságos ég, elhinni is alig akartam! Talán ezért is volt ilyen  nehéz ezt megírni...

Viszont, mint látjátok, az utolsó publikált rész a Végjáték volt a Seholsziget utolsó része. Nem, nem azért, mert (gyakorlatilag a közepén) abba akartam hagyni a sztorit, hanem azért, mert eddig volt a Seholsziget. Hogyan is lehetne ezentúl Seholsziget, ha nem is ott játszódik? Már egy jó ideje dolgozok a folytatáson, még annál is régebb óta tervezgetem. Képzeljétek! A címe is megvan.

Ez egy új könyv, egy új világ lesz, de a már jól ismert szigetlakókkal. Újabb nehézségekkel néznek majd szembe, nem lesz sokkal könnyebb dolguk, mint a szigeten volt, de ott lesznek egymásnak.

Jövőre pedig (imádom, ezt a két napot, amibe a világ összes borzasztó "jövőre tali" vagy "tavaly óta nem is láttalak" poénja belefér!) minél előbb jelentkezek egy új címmel, új résszel, új helyszínnel.

Most pedig még egyszer szeretném megköszönni, hogy ilyen zseniális olvasók vagytok! Boldog új évet mindenkinek! ❤️😇

SeholszigetWhere stories live. Discover now