Kendi Pazartesiniz Olsun

2K 71 8
                                    

Diyet yapacağız ama ne zaman?

Pazartesi günü, ay başı, yeni yılda. Ohoo o zaman biz mezara bile bu göt göbekle gideriz. Kalkalım bi silkenelim, üşenmek yok. Üşenirsek o pazartesi de bizim için bir başlangıç olmayacak. 

Hem biz herkes değiliz çok sevgili annelerimizinde dediği gibi. Şuan gün çarşamba mı? O zaman biz haftaya çarşambadan başlıyoruz. Amacımıza çabuk ulaşmak bizi daha mutlu etmez mi? Yarını beklemek yok. Ertelemek yok. 

Ertelemek en kötü çözüm yoludur. Ve çalışmak için en iyi zaman bugündür. 

Ben zayıflamaya karar verdiğimden beri motivasyonla ilgili fotoğraflara bakıyorum. Hele o before and afterleri gördükten sonra bir gaza gelmişim anlatamam size. Ama size önerim uyuz olduğunuz ama fiziği güzel olan bir arkadaşınızın fotoğrafını alın ve yanınızda taşıyın. Ne zaman bir şey yiyecek olursanız o fotoğrafa bakın ve kendinizi durdurun. Siz ondan daha güzel olabilirsiniz..

AYYY ÇOK MUTLUYUM NEŞE DOLUYUM LAYLAYLOM. DAHA HİKAYEYİ DÜN YAZMAYA BAŞLADIM AMA 67 OKUYUCU OLMUŞ İKİ KİŞİDE VOTE ATMIŞ. EVDE TARZAN DANSI YAPTIM. YORUMDA YAPARSANIZ MUTLU OLUCAM. O YÜZDEN BUGÜN İKİ BÖLÜM KOYAYIM DEDİM. ASLINDA ELİMDE BÖLÜMLER VAR AMA TEPKİ GELMEDİKCE KOYMAK İSTEMİYORUM NEYSEE SİZİ SEVİYORUM ADA'S SECRET ANGELLER ( BUNA BİRİNİZ DAHİ GÜLMÜYORSANIZ BEN NE YAPAYIM) MULTİMEDİAYA KOYDUĞUM ŞARKI TAM ŞUANKİ BENİM RUH HALİM. HER ŞEY DİLEDİĞİNİZCE OLSUUUN

Şişman Kızın GünlüğüWhere stories live. Discover now