Har min mor lige været hjemme ved mig??

622 23 0
                                    

Isabella's synsvinkel

Nicklas begyndte at grine, "er din mor så slem" jeg nikkede og sagde "hun skred fra mig og min far da jeg var 9" Nicklas trak mig ind i et kram

Nicklas's synsvinkel

Det gjorde ondt at se Isabella græde, jeg kan li hende. Spurgte "vil du med mig hjem?" Hun nikkede stille jeg kyssede hende i håret der kom paperazier tænkte hvad fanden, når jo isa er jo ret kendt.. Vi gik hjem til mig min søster var hurtig i favnen på hende hun krammede tilbage det så sødt ud at jeg tog et billede og lagde det på Twitter og skrev 'so cute @isa259_directioner Found my sister and helped he home and now are my sister so happy for this she.' Man kunne høre hendes mobil sige pling hun tog sin mobil op og skrev tilbage.

Isabella's synsvinkel

Det var niall der skrev efter hvor jeg var jeg skrev 'hos en af mine venner.. Fordi jeg ikke vil være ved det svin der kalder sig min mor' er rent faktisk dansk men blev flyttet til England fordi min far ikke skulle finde mig må, må ikke have kontakt med nogen som helst fra Danmark. Efter min far gjorde det mod mig har jeg mistet alt. En tåre gled ned af min kind nicklas tog en finger under min hage og løftede mit hovede op og tørede tårene væk fra mine kinder jeg begyndte at smile, han sagde "ehm, isa jeg kan godt lide dig.." Jeg kigger med store øjne på ham sagde "nårh du er ikke vild med mig" sagde "jov.." Han begyndte at kilde mig jeg flækkede af grin fordi jeg er mega kilder! Han sagde "kys mig og jeg stopper" vi havde glemt alt om Kristian var der han så meget trist ud efter jeg havde sagt jeg kunne lide Nicklas, han kildede mig stadigvæk og jeg grinte "okay jeg kysser dig men kun på kinden" han sagde "nej på munden" med en baby stemme sagde "okay" han lavede trutmund klappede ham på kinden og begyndte at løbe til sidst fik han fat i mit ben så jeg faldt og begyndte at få tåre i øjnene han spurgte "var det det ben du slog" jeg nikkede "oh undskyld" han trak mig ind i et kram jeg sagde "det er okay" og smilede "jeg skylder dig vist et kys" jeg kyssede ham lige på munden han smilte gennem kysset jeg trak mig og Kristian så mere trist ud.

Kristian's synsvinkel

Det er hårdt at få at vide at isa kan lide Nicklas hun ved ikke jeg er en af dem fra Danmark, vi var kærester og altid sammen tror jeg sad og dagdrømmede for isa sagde "Kristian?" Svarede "eh, hvad?" Du sad vist og dag drømmede, hun begyndte at snakke dansk hun sagde "du hedder ikke Kristian du hedder Marcus og vi har været kærester" hun løftede øjenbrynet jeg nikkede.. Hun krammede mig og sagde "hvor har jeg god savnet dig" "jeg har også savnet dig" nicklas stod der og så helt underlig ud isa snakkede så engelsk igen og sagde "det er en af dem jeg snakkede meget med i Danmark, men tror jeg skal til og hjem" hun kyssede os på kinden og gik.

Your laugh - 1DWhere stories live. Discover now