Harry smider bomben...

616 25 2
                                    

Isabella's synsvinkel

Da Harry sagde "hvorfor talte du ikke i starten"

Jeg svarede "jeg har faktisk aldrig talt før når folk vidste det for synes jeg har en skide grim stemme, så min mor hun døde og min far blev alkoholiker en dag kom han hjem og kaldte "Isabella" jeg gik ned, og Han begyndte at kysse mig på halsen han begyndte at trække mig tøj af jeg ringede ikke til politiet for jeg ville ikke snakke jeg kæmpede imod, men hvergang gav han mig en lussing derfor kom jeg derhen. Men har fundet ud af min mor ikke er død.." En tåre trillede ned af min kind de begyndte alle at græde og jeg gik ud på toilettet jeg havde en trang til at gøre noget som jeg ikke havde gjordt i lang tid nemlig at cutte jeg tog et barberblad og lavede fem rifter jeg tørrede blodet af kniven og af min arm jeg fik blødningen til at stoppe og jeg gik smilende ud af toilettet Harry sagde "jeg kender din mor.." Og hun kommer i morgen jeg så underligt på ham han sagde "det var derfor jeg valgte dig.

Næste dag

Isabella's mor's synsvinkel

Jeg var på vej hen til Harry og min elskede isa jeg glæder mig sådan til at se hende igen jeg føler jeg har svigtet hende.. Jeg har taget væk fra hende i 5 år uden at sige jeg er i live hvordan kan jeg gøre det. Jeg var ankommet og ringede på en brun håret med krøller kom ud og havde en sort hætte trøje en Crop top hvor det stod 'insite' og et par hvide bukser spurgte "i-isa?"

Isabella's synsvinkel

Spurgte koldt "ja? Hvem er du?" Hun svarede "ehm din mor" jeg kiggede op og sagde "den mor der efterladte mig" der kom en tåre i mit øje hun nikkede Harry kom ud og sagde "Hej steffanie" hun svarede "Hej" jeg gik op på mit værelse for skulle væk fra den psykopat niall kom op jeg lagde i min seng og græd, niall sagde "kom her" og trak mig ind i et kram det bankede på døren og hende der kaldte sig min mor kom ind niall gik ud jeg hvæssede "hvad vil du" hun svarede stille "jeg ville ikke have efterladt dig men havde ikke noget valg for ville beskytte dig" jeg råbte "beskytte mig? Huh? Og alligevel voldtager far mig 5 gange før der er nogen der opdager det" hun så chokeret på mig hun svarede "jeg havde nogle efter mig og vis jeg ikke havde forladt jer ville de have taget dig" sagde "du har aldrig været der for mig og alligevel braser du ind i mit liv! Hvor jeg har fået det bedre end jeg havde." En tåre trillede ned af hendes kind hun begyndte at kigge rundt på mig værelse og smilte kneb øjnene sammen og sagde "hvad smiler du af" hun svare "du har teprament som din far" jeg sagde "fuck dig!" Og gik ned jeg tog mine sko på og ringede til Chasha men hun tog ikke mobilen så gik hen i parken og satte mig på en bænk og begyndte at græde jeg kiggede op og Nicklas sad ved siden af mig sammen med Kristian, Nicklas sagde "Hej" og smilte, jeg smilte tilbage Kristian sagde "hvad er der?" Sagde "har mødt min mor.."

----------------------forfatter-------------

Er rimelig stolt over den her historie og den her forbliver 😱😱😂 håber jeg. Og nej det er ikke noget der er sket i virkeligheden.. Stil gerne nogle spørgsmål😱😱😱❤️😍

Your laugh - 1DWhere stories live. Discover now