O S M A

71 9 3
                                    

Večera s pánom Butlerom alebo lepšie povedané Austinom prebehol úžasne. Myslím že polievka z Hokkaido tekvice je moja najobľúbenejšia, určite nie preto že mi ju objednal pán Butler, pff kdeže.

Nie je to typické španielske jedlo ale považujem ho za moje najobľúbenejšie jedlo aké som zatiaľ v Madride ochutnala. Vlastne je to prvé jedlo aké som v Španielsku ochutnala...

Moje teórie som musela prerušiť keďže je posledný deň práce, to znamená že sa na dnešné vystúpenie prídem pozrieť. Vyhrabala som sa z perín a na kráčala do kuchyne. Bielu šálku som položila do kávovaru a spustila ho. Hnedo biela tekutina stekala na dno šálky a ja som si do pohára nabrala čistú vodu. Z chladničky som vybrala včerajšiu polovicu citróna ktorú som vytlačila do pohára. Kávovar zapípal čo naznačovalo že moje latté je hotovo. Šálku aj s pohárom som si položila na malý stolík na balkóne ku ktorému som si následne sadla do pohodlného prúteného kresla.

V pokoji som si odchlipkávala z mojej horúcej kávy keď môj telefón začal zvoniť. Pesnička Oh Darlin od Beatlesákov rozváňala po celej mojej izbe a ja som sa len kŕčovito snažila nájsť ten prekliaty telefón. Chytila som ho do rúk a na obrazovke svietila fotka Katariny.  Rýchlo som stlačila zelený telefón a hneď som započula otrávený hlas ktorú nepatril nikomu inému ako Kat.

„Že si si vôbec dovolila zodvihnúť telefón.“ Snažila sa o povýšenecký tón po ktorom vybuchla do obrovského smiechu ktorému som sa nevedela zabrániť ani ja.

„Aj tebe pekné ráno Katarina,“

„Ako sa máš v meste snov? Opisuj, popisuj, hovor a preháňaj,“

„Nemám Ti čo povedať akurát že bývam v centre mesta snov, chodím do luxusnej práce po ktorej som vždy túžila, včera som večerala so svojím extra krásnym šéfom...“ So lovom šéfom som sa pohrala na jazyku a Katarina sa začala smiať.

„Ty nezbednica, takže už máš nový úlovok?“

„Nie neberiem ho ako úlovok, skôr ako tajnú známosť?“

„Oh dobre dračica musím končiť ale, potom sa ti ozvem, maj sa.“

Slovom som ukončila náš telefonát a otvorila kufor. Vytiahla som si voľné akoby crop top biele tričko a modré džínsové šortky. Vyzliekla som sa z pyžama a obliekla si biele spodné prádlo na to hneď moje tričko a kraťasy. Zlatý náhrdelník so slovíčkom Lucky som si povesila na krk a rozčesala si svoje neskrotné ryšavé vlasy.

Na pleť som si dala tonizačnú vodu a čistiaci krém čím som ju pripravila na použitie kamufláže. Jemnú vrstvu mejkapu som rozotrela po celej svojej tvári mojim obľúbeným štetcom. Tvár som si vytieňovala o číslo tmavším púdrom a nakoniec použila kamufláž po ktorej moja pleť vyzerala ako z porcelánu.

Vlasy som mala v jemných vlnách tak ako obvykle. Rozhodla som sa ísť dopiť svoju už teraz studenú rannú kávu a citrónovú šťavu.

Doobedie prebehlo rýchlo až príliš rýchlo. Oblečená som bola už od rána tak som si vzala iba hnedú kabelku a biele tenisky, zamkla apartmán a opustila bytovku. Taxíkom som sa ako obvykle dostala pred budovu cvičiteľstva, zaplatila pár drobných a vstúpila do klimatizovaného priestoru budovy. Marianne s Philom sedeli v hale pri recepcii.

„Hej Cassie, čakali sme na teba, Alfie nemôže prísť na show takže jeho miesto dnes máš ty.“

„Čože? Počkať však on..Oh môj bože.“ Všetci sme sa usmievali radosťou pretože dostať miesto na show v tak krátkej dobe sa nepodarilo ešte nikomu, moja prvá show bola naplánovaná o mesiac neskôr a fakt netuším ako to dnes zvládnem.

„Show sa začína o piatej ideš ako druhá, začiatok má Phil s Jermiem a ty prídeš za nimi s Greichou. Vzhľadom k tomu že Greicha ťa už ako tak pozná, bude to tak jednoduchšie. Na nácvik máš dve hodiny Phil dúfam že to zvládneš.“ Dohovoril pán Butler o dnešnom predstavení a všetci sme sa pobrali na svoje miesta.

 

Ak ste si mysleli že robíme show pre turistov na dovolenke, mýlite sa. Táto show je ako striptíz v prestížnom klube, len pre bohatých.

Po sto rokoch časť :) Zajtra očakávajte ďalšiu možno aj o dosť dlhšiu. Časti sa budem teraz snažiť pridávam v normálnych intervaloch čo znamená že ak pridám novú story, na čo sa teraz chystám z každej story bude časť každý druhý alebo tretí deň. ♥

Ďakujem všetkým ktorí to ešte budú čítať.

_Noellen

Cassiopeiaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن