T R E T I A

89 12 2
                                    

Časť venovaná @AnetaFelton dúfam že sa bude páčiť aspoň tento kúštik:( ♥

Second home

Krásne slnečné počasie v srdci Španielska Madrid ma donútilo vytiahnuť moje nebesky modré slnečné okuliare a nasadiť si ich. Kochala som sa pohľadom na slnečné ráno tu v Španielsku kžm moje chodidlá striedali schody smerom dolu.

Naša batožina sa už krútila na páse a to sme ešte len nestihli všetci prísť. Nie ako v Anglicku, tam čakáte na batožinu aj pekných dvadsať minút.

Moje dva kufre som s ťažkosťou stiahla z pásu ktorý šiel až príliš rýchlo. Presunula som sa do časti kde stáli všetci pasažieri ktorí vystúpili spolu so mnou. Ukázala som môj pas a v tom sa otvorili dvere čo znamenalo že môžem prejsť.

Blúdila som po letisku a snažila sa nájsť východ, trebalo mi cikať a čím viac som chodila tým viac mi bolo teplo.

Konečne, dvere ktoré som očakávala.

Vyšla som a ovanul ma príjemný letný vánok do ktorého som sa zamilovala už teraz. Exotická vôňa Španielska sa mi motala v nose.

Moja ruka vyskočila nahor a žlte auto taxíka mi zastavilo pred nosom.

Milý vodič vystúpil a naložil moju batožinu do kufra.

Sadla som si na zadné sedadlo pravej strany auta a nadiktovala svoju novú adresu v strede centra.

Prenajatý byt s výhľadom na park, čo viac si môže človek priať.

O chvíľu sme parkovali pred mojím novým bunkrom a šofér mi znova vytiahol moju batožinu. Zaplatila som mu štyri eurá ktoré som zaokrúhlila na päť. Jeho vďaka sa ozývalo ulicou.

Z kabelky som vytiahla kľúče od môjho nového kráľovstva a odomkla si.

Moje oči behali zo strany na stranu vyhľadávali krásu ktorou boli obklopené, nestíhali, nevedeli kam skôr pozrieť a objaviť tú krásu vo vnútri.Pri voňala som si ku krásnym lúčnym kvetom vo váze a rýchlo utekala na záchod. Konečne..

Kufre som od parkovala v spálni a zapla si televíziu.

Zvalila som sa na pohodlný čierny kožený gauč pokrytý snehobielou dekou a od vyčerpania zaspala.

I´m sorry guys. :( Najkratšia časť akú som kedy napísala, no som rada že tu vôbec niečo je. Je mi veľmi ľúto no nejak nestíham. Zajtra bude ďalšia no oveľa dlhšia! :) Dúfam že sa páčil aspoň tento kratučký kúsok.:/ ♥

_Noellen

CassiopeiaWhere stories live. Discover now