1 . Kapitola

292 18 0
                                    

Před rokem


,,Jsem šťastný , že jsme kompletní rodina a že nám vše vyhází " usmál jsem se na mou přítelkyni a pohladil jí po tváři. ,,Jo to jsem taky ráda " pousmála se a já věděl , že se něco děje . Vždy jsem to na ní poznal .

,,Co se děje , zlato ?" zeptal jsem se ,,nic " zalhala a já si povzdechl ,,Víš moc dobře , že to na tobě poznám,... "

,,Jen jsem unavená , Darcy celou noc plakala, takže jsem se moc nevyspala " řekla jen . ,,Tak co kdybych jí vzal na procházku a ty si zatím nachvilku odpočinula ?" navrhl jsem a ona s radostí mou nabídku přijala .


Když jsme se s Darcy vrátily domů , tak jsme chtěli naší princeznu překvapit jídlem do postele . Koupily jsme sice jídlo ve fast foodu , ale to jen kvůli tomu , že jsem nedokázal odolat Darcy . Šli jsme potichu nahoru a já opatrně otevřel dveře . Darcy vešla první do ložnice a já v závěsu za ní. Jakmile jsem viděl Kate na zemi v louži krve , tak mi vypadla taška okamžitě z ruky . Malá to naštěstí moc nevnímala , tedy vnímala ale naštěstí to nechápala tak jako já .

,,Darcy jdi si dolů pustit pohádku " řekl jsem co nejnormálněji jak jsem v tu chvíli jen dokázal ,,ne , chci tady být s vámi " zašišlala a já pomalu začal šílet, věděl jsem , že musím okamžitě něco udělat.


Jakmile přijela sanitka a policie , tak mi řekly to co , jsem věděl ačkoliv jsem doufal , že to Kate zvládne . Bohužel to nešlo vše bylo moc pozdě . Ten den jsem se snažil být silný a zvládal jsem to chvíly díky Darcy , ale večer už to všechno tak lehké nebylo ,...

Vrať se / Harry StylesKde žijí příběhy. Začni objevovat