23💜

288 15 12
                                    

Ráno jsem se vzbudila kolem desáté. Co víc si přát. Jack spokojeně odechoval a tak jsem se co možná nejpotišeji snažila dostat z pokoje.

"Dobré ráno!" usmál se na mě Corbyn a dál se věnoval svému jogurtu s ovocem. "Mm.. Tady nic není!" naříkala jsem při pohledu do ledničky.
"Ale ale princezna má hlad" ozval se hlas za mnou. "Co tady děláš, neměli jste přijet až v jednu?" ptala jsem se Camerona co stál opěrný o kuchyňskou linku. "Měli, ale já si nemohl nechat ujít pohled na tebe po ránu." zašklebil se.
"Aha tak to jo, omluv mě já jdu vzbudit mého PŘÍTELE!" polední slovo jsem zdůraznila aby tomu rozuměl. On si jen odfrl a odešel za Jonahem do obýváku.

"Lásko vstávej. Potřebuji pomoct" snažila jsem se vzbudit toho mého kudrnatého adílka. "A s čímpak?" zamumlal do polštáře. "Víš s pravděpodobně nadrženým Cameronem!"odpověděla jsem." Jo tak s tím ti asi nepomů.. Cooo? S kým? " rychlosti světla se posadil." Brouku v klidu. On si mě nezíská, já mám přeci tebe. Vždyť ani nevím jestli chce mě, třeba chce Máju nebo Mirďu." pokusila jsem se ho nějak uklidnit. A taky se mi to jaksi povedlo." Když já mám strach z toho že mě opustíš kvůli němu. Kvůli jeho tělu a všemu. I když jsem na Milion procent na holky tak si všímám. Já vím co se holkám líbí."řekl posmutněle Jack." Broučku. On sice má dokonalý tělo ale ty máš svoje dokonalý vlasy a hlas a tetování a všechno! Chápeš! Mě nevadí že nemáš tělo jako Cameron." pohladila jsem ho po tváři. " Víš že tě miluju? "zeptal se mě Jack s krásným úsměvem." A víš že ne? Tak mi to řekni".... "Natálko moje, miluju tě co nejvíc můžu. Chci abys byla šťastná a spokojená. Moc tě miluju ty květinko moje" usmál se a přitáhl si mě do polibku.

Do jedné hodiny odpoledne se nic moc nedělo. Jen jsme se najedli a pustili si film. "Holky já nevím jaký plavky" ptala se Mája. Kluci si dole dávají nějakej zápas v nějaké hře,tak my holky se tu chystáme na tu pláž. Musíme přeci vypadat dobře když kolem nás bude čtrnáct polonahých kluků. "Já si vezmu tyhle!" řekla Mirďa a ukázala nám tyto plavky:

"Ty jsou dobrý! Já si asi vezmu tyhle" pochválila Mirdi plavky Mája a ukázala tyto plavky:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ty jsou dobrý! Já si asi vezmu tyhle" pochválila Mirdi plavky Mája a ukázala tyto plavky:

"Ty jsou dobrý! Já si asi vezmu tyhle" pochválila Mirdi plavky Mája a ukázala tyto plavky:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Holky si je oblékly a pózovali. "Ach jó, holky vy jste tak krásný. Já budu vedle vás vypadat jako brambora." zesmutnila jsem. "Co kecáš. Vždyť jsi krásná. Já bych si být tebou vzala ty bílí."..."Fakt? A nemaj až moc velkej výstřih?".... "A co? Aspoň se budeš klukům a hlavně Jackovi líbit." usmály se holky a já je šla obejmout. "Na vás stejně nemám" zasmála jsem se a oblékla si tyto plavky:

 "Na vás stejně nemám" zasmála jsem se a oblékla si tyto plavky:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Na ně jsme si vzala stejně jako holky volný tričko a kraťasy. "Holky můžem?" Už přijel zbytek kluků!".." Řval na nás Zach. "Joo už jdeme" křikla jsem nazpět. Přijeli jsme na pláž jenže asi půl hodiny jsme vybírali dobrej plac kde není moc lidí. S holkama jsme si rozbalili deku na kterou jsme si položili věci. A teď přichází ta lepší část pro nás holky. S holkama jsme se nahrnuli k sobě a čekali na to až si kluci začnou sundávat trika. Neříkejte že by jste se netěšili. Čtrnáct kluků bez triček. Kluci si začali sundávat trička. Jako měla jsem co dělat abych nespadla. "Aby jste se neposlintyli kočky!" křikl Cameron který vycházel z vody. "Ehmm... My neslintáme."...
" Jasně. Tak pojďte radši do vody!" řekl a rozběhl se do ní. A teď přichází asi ta lepší část pro kluky. No nevím co na mě uvidí. Holky jsou krásné ale já no nevím." Tak jo holky jde se na to" zasmála se Mája a začala si sundávat tričko. Tak jsme udělali i já s Mirďou.
"Ty píčo, kluci koukejte!" řekl Nash a ukázal na nás. "No ty vole" slyšela jsem jak si neodpustil nadávku ani můj Jack. "Kurva. Dost dobrý!" koukal s otevřenou pusou Cameron. Koukla jsem se na holky a ty se jen usmály. Spolu jsme se vydali do vody. Teď by se hodil efekt nebo jak se tomu říká no prostě to 'kouzlo' pro spomalenou chůzi. Takže si představte že ty tři kočky jdou spomalenou chůzi do vody kde jsou Magcon Boys a Why Don't We. (Já vím je to prostě Ahhh..)
"Aby jste se neposlintali. Kocouři!" zopakovala jsem to co řekl Cam předtím.

"Hele kdo chce zmrzlinu? Já tam zajdu!" křikl Jack. "Lásko Vem mi prosím jeden kopeček melounové. Děkuji!" zakřičela jsem mu naspět a poslala vzdušnou pusu. Rozhodla jsem se že si trochu zaplavu, protože jsem u moře nebila mockrát. "Takže tobě se líbí moje tělo?" doplaval vedle mě Cameron. "To jsem nikdy neřekla!"... "Ale já tě slyšel! To jak sis povídala s tím tvým frajerem."...."Počkej ty jsi poslouchal. Jseš normální?" zeptala jsem se. "Ehmm.. Možná?" zasmál se Cam. "Aha. A proč jsi poslouchal?" koukla jsem se na něj. "No. Ty máš toho Jacka asi hodně ráda že?" zeptal se. "Ano mám a hodně, proč se ptáš?"..."Já jen si moc hezká a.." nenechala jsem ho to ani dořít. "Came jsi krásný a asi i milí kluk, určitě po tobě touží hodně holek mezi němi jsem byla i já do té doby než jsem poznala Why Don't We a Jacka. Prostě to bylo asi osudové! Nidky bych netušila že bych mohla kluky a dokonce i vás někdy osobně poznat. Came najdi si nějakou lepší." usmála jsem se na něj a plavala zpátky.

" Děkuju miláčku!"poděkovala jsem Jackovi když mi donesl moji melounovou zmrzlinu. U vody jsme strávili ještě hodně času. Když jsme se vrátili domů pustili jsme si ještě film a prostě odpočívali." My už by jsme měli jít. Ještě si budeme muset zabalit.
Tak se tu mějte hezky." usmál se  Johnson. "Doufám že se ještě někdy uvidíme! A děkuju" usmál se Cameron " Nemáš zač. Užijte si to na tour" řekla jsem a objala ho. "A stejně se ti moje tělo líbí" šeptl mi do ucha. " Nech toho.. No tak líbí no!" zasmála jsem se a začala objímat ostatní kluky. "Tak se mějte. AHOJ" mavala jsem. Pak už jsem jen koukla jak velké černé auto mizí v dálce.

NEXT kapitola je tu. Nemám už moc velkou fantazii? Doufám že ne😂
Kéž by se ta fnafikce stala realitou. Jako řekněte mi kdo by kolem sebe nechtěl mít čtrnáct kluků. A ještě k tomu z Magconu a Why Don't We. Určitě napište ať si můžu číst vaše krásný komety +můžete mi taky napsat kdo je milovník Magconu (old Magcon) Mějte se krásně fantasticky jako vždycky a Páčko❤️😘😍💕

Me and Jack AveryWhere stories live. Discover now