5💜

529 21 0
                                    

Z pohledu Jacka:

"Bro, co to bylo" zeptal jsem se Zacha. " Nevím, ale doufám že jsi do někoho nevrazil". Podíval jsem se za dveře a tam ležela ta holka z koncertu. " Kámo není to ta holka co má narozky,  Natča, né?" zeptal se Jonah. " Jo je to ona, ale ona si asi vyrazila dech!!?" řekl jsem klukům a začal trochu panikařit. "Bro, to tak bývá když někdo omdlí!" řekl Dan a já ho propaloval pohledem. Snažil jsem se ji vzbudit ale nepovedlo se, tak jsem ji vzal do náruče a odnesl do naší šatny. Položil jsem ji na gauč a přikryl ji mou mikinou. Jelikož jsme měli jít za chvíli na podium zpívat Invitation tak jsem se musel rychle převléknout do smokingu. Nechal jsem ji tam a až dospíváme písničku tak se na ni přijdeme podívat.

Z pohledu Natči:

Když jsem se vzbudila tak jsem se hned chytla za hlavu, protože mně strašně bolela, ani nevím proč, moc si toho nepamatuju jen že jsem chtěla otevřít nějaké dveře, ale pak už nic. Všimla jsem si že ležím na nějakém gauči přikrytá něčí mikinou ta mikina hrozně hezky voněla.💜😊😍                                                                     Slyšela jsem hrát Invitation od kluků takže jsem si oddechla, protože to znamenalo že koncert ještě neskončil. Posadila jsem se a všimla si nějakého oblečení u mých nohou a různě po zemi. Když jsem se na to oblečení pořádně zadívala uvědomila jsem si že to oblečení mněli na sobě kluci když zpívaly. Pořádně jsem se rozhlédla po místnosti a všimla jsem si škvíry což byl vchod na podium, teprve pak mi to došlo "JÁ JSEM V ŠATNĚ WHY DON'T WE!!" řekla jsem nahlas. To už ale dohrála písnička a parta pěti kluků se hrnula do šatny. Všech pět stálo přede mnou v celé své kráse. Nemohla jsem tomu uvěřit takže jsem na ně doslova čuměla s otevřenou pusou.

Z pohledu Jacka:  

Byla tak roztomilá když na nás koukala jako na film. " Mám pocit že se ti představovat nemusíme" vstoupil jsem do trapného ticha. " Natča, že??" zeptal se Zach. " Jsi vpohodě??" zeptal se pro změnu Dan. "jjoo jjsseemm" řekla koktavým hlasem. "Jsi tak roztomilá když se stydíš!!" řekl jsem. Ona hned zčervenala a bylo to dost vidět." Awwww, rajčátko!!" přidal se Corbyn. Všichni jsme se tomu zasmály. "Co se to vlastně stalo? proč jsem tady a kde jsou holky???" ptala se trochu zaskočeně. "NO, já  jsem tě omylem bouchl dveřma do hlavy a sem jsem tě odnesl, a kde jsou tvoje kamarádky to nevím" usmál jsem se na ni a šel si sednout vedle ní. Úsměv mi oplatila, měla tak dokonalý úsměv. "Pokud myslíš ty dvě kočky co stály vedle tebe tak jsou asi pořád v hale" řekl Zach. "My teď musíme zpět na podium, ale po koncertě přijď s holkama zpět sem. OK??" zeptal sem se jí s nadějí že řekne ano. "Jasně, moc rády přijdeme, joo mimochodem, Zachu a Dane vy si dávejte pozor, protože až holky přijdou tak to teprve bude!!" zasmála se tím nejhezčím smíchem kterým jsem kdy slyšel." Počkat počkat, já chci tu malou brunetku.!!" řekl Zach .  " A já chci tu vyšší blondýnku!!" řekl Dan. "No a já chci tu malou brunetku s nádherně modrýma očima!!" vykřikl jsem bez kontroly a všichni se na mně podívaly. Natča se jen pousmála a začala všechny objímat. Když objímala mě tak mi zašeptala do ucha: "Třeba se ti to splní" v tu chvíli mi přeběhl mráz po zádech.

Me and Jack AveryTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon