Zoraki Evlilik 8 (DÜZENLENDİ)

17.8K 669 368
                                    

Jungkook'tan devam

Bu herifin burda ne işi vardı , şu an karşımda bana şaşırmış bir şekilde bakan bir Jung woo vardı ben ise sinirli bakıyordum .

" Ne işin var lan senin burda" dedim .
Jung woo " Eun mi'yi görmeye geldim çekilirsen içeri girecem "
" Kimden izin aldın içeri girmek için "
Jung woo " Burası Eun mi'nin evi senin değil bu arada sen yokken ben vardım şimdi önümden çekil "
" Çekilmiyorum sevgilimle birlikte vakit geçiriyoruz ve sen giremezsin içeri " dedim sevgilime baskı yaparak nedense bu çocuktan hiç hoşlanmıyordum .

O sırada Eun mi buraya geldi ve Jung woo'yu görünce " Jung woo niye orda duruyorsun gelsene içeri " dedi niye böyle birşey diyor ki sinir oldum .
Jung woo bana bakıp " Sevgilin geçmeme izin vermiyor eğer önümden çekilirse geçeceğim " dedi ben bu çocuğu döverim " Vermiyorum lan napacaksın geçen seferki gibi olmasın istemiyorsan o çeneni kapa " dedim .

Jung woo " Eğer sana o gün karşılık vermedimse bu sadece Eun mi içindi eğer bana vurursan ben sana daha beterini yaparım Jungkook " dedi .
" Hadi ya naparsın " dedim dalga geçermişcesine bu dediğime sinirlendi galiba gözüme bir tane yumruk attı yerimden oynamadım bile " Sadece bu mu bir kız gibi dövüşüyorsun " dedim bir tane daha yumruk attı " Yeter bu kadar bana vurmana izin verdiğim için vurdun " dedim ilk önce bir tane kafa çaktım sonra bir yumruk iki yumruk derken çocuğun yüzü kan oldu .

Eun mi bizi ayırmaya çalışıyordu en son dayanamayıp bağırdı " Yeter Jungkook yüzünü görmüyor musun Jung woo'ya daha fazla vurma " dedi ve Jung woo'nun yanına eğildi ve kaldırdı yerden hemen kolunu tuttum " Ona dokunma " dedim napayım kıskanıyordum .

Eun mi " Jungkook o benim arkadaşım ve yaralı ona yardım etmeliyim saçma sapan konuşma " dedi saçmamı onu kıskanmam saçmamıydı .
" Saçma öyle mi ben bir kıza böyle davransam ne hissederdin " yüzüme afallamış bir ifadeyle baktı böyle bir şey diyeceğimi beklemiyordu .

Eun mi " Senin gibi davranmazdım musadenle arkadaşımı tedavi edecem" dedi ve Jung woo'yu kanepeye oturttu .
Yukarı çıktı sonra elinde ilk yardım çantasıyla geldi .
Jung woo'nun yanına eğildi ve yarasını temizlemeye başladı .
Yarasını temizledikten sonra yara bandı yapıştırdı sonra yerden kalkıp benim yanıma geldi sonunda aklına gelmiştik hanım efendinin elini yüzüme götürdü yüzümü geri çektim
bozuldu sonra belli etmemeye başladı ama ben anlamıştım .

Eun mi " Senin gözüne krem sürelim önce sonrada buz koyalım şişmesin " dedi burukça gülümsedim " Gerek yok sen arkadaşın ile ilgilen " dedim ve kapıdan çıktım ona gerçekten kırılmıştım . Benim aşkımı , kıskanmamı saçma buluyordu öyle mi şimdi o başka bir Jungkook görecekti...

Yolda yürürken telefonumu orda unuttuğumu farkettim hemen geri döndüm tek farkla yeni bir Jungkook olarak , eve varınca kapıyı çaldım .
Kapıyı Eun mi açtı bana gülümseyerek baktı ve " Jungkook niye geri döndün yani gitmekten vaz mı geçtin " dedi bir umutla yüzümü ifadesiz tuttum ve " Hayır telefonumu unutmuşum onu almaya geldim şimdi alıp gidecem ben içeri girmeyim sen getirsene " dedim soğukça bana üzgün ve dudağını büzmüş bir şekilde baktı ve içeri gitti .

Biraz sonra telefonum ile geldi bana uzattı bende aldım .
Tam kapıdan çıkacakken adımı seslenmesiyle ona döndüm.
Eun mi " Jungkook yapma böyle ben arkadaşımı o halde görünce ya ne bileyim işte ben arkadaşıma yardım ettim çünkü onu o halde bırakamazdım seni o an unuttum kabul ediyorum ama lütfen bana böyle soğuk davranma sen bana böyle davranınca ben çok üzülüyorum canım hiç olmadığı kadar yanıyor lütfen beni affet seni çok seviyorum " dedi ve bana sarıldı karşılık vermedim vermek istedim ama veremem üzgünüm ufaklık ama ben artık değiştim o eski Jungkook'tu hemen affeden şimdi karşında yeni bir Jungkook var geri çekildi ve yüzüme üzgün bir halde baktı " Affetmedin mi ? Hâlâ kızgınmısın ? " dedi .
" Eun mi sana kızgın değilim kırgınım benim aşkımı kıskanmamı saçma buldun eğer benim yerimde sen olsaydın beni bir kızdan kıskansaydın derdim ki bu kız beni seviyor beni bu yüzden kıskanıyor asla saçma bulmazdım işte bu nokta beni kıran ve ben artık değiştim " dedim ve kapıyı örtüp çıktım arkamda yıkılmış bir kız bırakarak ...

Merhaba arkadaşlar vote verip yorum yapın lütfen ...
Umarım beğenirsiniz kendinize iyi bakın diğer bölüm görüşmek üzere ...
Sizi seviyorum 💖💖💖

Zoraki Evlilik Jungkook (BTS ile hayal et serisi 1)//TAMAMLANDI(DÜZENLENDİ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin