III-Ma place?

226 4 0
                                    


A trecut deja doua luni de cand sunt in trupa, lucrurile merg foarte bine. Fanii ai acceptat decizia ca sunt in trupa, si am multi fani si eu acum. Am fost deja in cateva concerte. Ceva era schimbat, sau mai bine spus cineva, acela era JungKook. De fiecare data cand vorbeam cu el, începea sa se bâlbâie si sa spună cuvinte fără sens, iar asta ma amuza. Dar întrebarea e: Oare ma place si el asa cum il plac eu?

Este dimineata, sunt trezita de cei 7 nebuni cu care stau in casa(da m-am mutat cu ei acum), care zâmbeau si se uitat la mine ca la o mumie(😂😂😂), dar Kookie imi zâmbea si se uita la mine de parca m-ar mânca( suna cam ciudat). 

JM:Neața!

SG:Heyoo

JIN: Neataaaa!

RM:Helloooo!

V:Neața sora mea de pe Marte( da, V a ajuns sa imi spună asa dupa seara de Halloween unde am fost costumata in extraterestru)

JH:Neața, am venit cu luminaaa!

JK:Neața raza mea de soare!

E:Cum ai zi?🤨

JK: Ăăm... eu... eu a-am zis Neața iubi...ăă IU!

E:Ok, asta e cam ciudat! Haideți sa mergem sa mâncam! Ce mai așteptați?

Toti(in cor):Haida!😅

In timp ce luam micul dejun eram tăcuți, niciunul mu a scos nimic. JungKook dupa ce a terminat a plecat, am plecat si eu dupa el. Vroiam sa clarific cu el chestia ciudata de azi dimineata.

E:Kookie?

JK:Ăăm da? Sa întâmplat ceva?

E:Asta as vrea sa vorbesc cu tine, te porți cam ciudat.

JK:Nu eu, tu... tu te porți ciudat, nu eu!

E:Vezi despre asta vorbesc, nu iti găsești cuvintele cand vorbești cu mine. Te rog sa vorbim.

JK:O-Ok, intra la mine in camera(nu va gândiți la prostii)

E: Kookie, de ce te porți ciudat cu mine? Cand am venit erai cât de cât normal, dar dupa câteva săptămâni ai început sa te porți ciudat? Ce se întâmpla?

JK:Pai... pai... o sa iti spun totul, dar vreau sa iti spun diseară cand vom merge doar noi doi in parc pt o plimbare de seara si mergem si la o înghețată!

E:Ok, la 20:00 o sa fiu gata.

JK:Ok...

POV JungKook*

Omg! Ce am facut? Cum o sa ii spun ca o plac? Daca ea nu ma place? Nu pot sa port o Conversație normala cu ea dar apai sa ii spun ca o plac? Stiu! O sa ma duc sa vorbesc cu RM, el înțelege si stie ce trebuie sa fac!

POV IU*

Omg. Mia cerut cumva sa ies cu el la o întâlnire? Cum o sa fac? Ce o sa fac? Trebuie sa ii spun ca imi place de el? Dar cum? Gata stiu! O sa ma duc sa il întreb pe Jin! 

POV JK*

JK: Namjoon? Putem vorbi?

RM: Desigur JK. Ce sa întâmplat?

JK: Azi IU a venit si  ma întrebat de ce ma port asa ciudat in preajma ei, iar eu iam zis ca ii voi spune totul diseară cand voi iesi doar eu cu ea in parc la o plimbare si la îngheța! Cum sa ii spun ca o plac?

RM:Primul lucru:i-ai un trandafir, al doi-le-a lucru, spune-i direct, cu cuvintele tale.

JK:Mersi RM. 

Eu si JungKookWhere stories live. Discover now