I-Afișul

108 4 5
                                    


Buna. Ma numesc IU si am 21 de ani. Trăiesc in Coreea de Sud, in Seul. Mereu mi-am dorit sa ajung la aceasta companie de muzica Big Hit, unde se afla si trupa mea preferata BTS. Da, da multi imi spun ca nu ar trebuii sa ii ascult pe ei ca nu sunt buni dar nu ma interesează părerea lor! Cel mai mult as vrea sa il cunosc pe JungKook a.k.a Golden Maknae.

 Sunt brusc trezita din lumea viselor de către ceasul meu deșteptător, urăsc dimineata. Ma duc la baie sa imi fac rutina si dupa imi voi suna cea mai buna prietena, Hyuna pentru a iesi in oraș.

Convorbire telefonică*

Eu: Hey nebuno! Ce faci?

HY: Buna isterico! Bine. Tu?

E:Bine. Vrei sa mergem azi sa ne plimbam prin oraș?

H:Normal!

E:Bine. Intr-o ora sunt la tine! 

H: Bine. Pa

E: Pa.

Convorbire telefonică încheiata*

Deja sunt la Hyuna in fata ușii!

E: Esti gata?

H:Sa mergem!

Ne plimbam de mai bine de jumătate de oră prin oraș, dar ceva ne-a atras atenția, un afiș pe care scrie ca trupa BTS caută o fata pt trupa.

H:Ar trebui sa dai proba IU

E: Ai dreptate! Ar trebui sa ma prezint maine la audiții!

H:Daca devii celebra sa nu uiți de mine, you BFF!

E:Cuuum?! Normal ca nu o sa uit de tine nebuno!(am început sa radem amandoua ca doua nebune scăpate de la spitalul nr 4)

H:Ma suna sora mea, ar trebui sa plec. Ne vedem maine dupa audiții ca sa imi spui cum a fost. Bine?

E:Bine.

Deja este seara, am ajuns acasa asa asa ca ma voi duce sa imi fac rutina si ma voi pune la somn. Abia aștept maine Audiția, am mari emoții! Cu acest gând am adormit si am fost prinsă in lumea viselor.




Bunaaa! Aceasta e prima mea carte le care o scriu. Stiu primul capitol este nașpa, dar următoarele vor fi super. Ce credeți? Oare IU va intra in trupa? Se va întâmpla ceva între ea si JungKook? Lăsați-vă părea in comentat-o 

Eu si JungKookWhere stories live. Discover now