11.Bölüm

8.9K 240 37
                                    

Multide Azad ağa varrr 🖤🖤🖤

Prensesi tertemiz yapıp birlikte aşağıya indik prenses önden Ben arkadan ilerliyorduk çocukların yanına yönlendirdim hafif elimlen poposuna vurdum "hadi kuzum geç kirletme ha üstünü döverim bak " dedim parmağımı sallayarak kaşlarımı çatıp göz kırptım bana gülümseyip başını aşağıya yukarıya sallayıp "hıhı"dedi.

Yanından ayrılıp Dilanı aramaya koyuldum Avluya doğru gidip önce orayı aradım "of nerde bu kız" diye söylenip karşımda gördüm Dilanı normal görmedim tabi noldu be bu kıza beti benzi atmış bu kızın "Dilan" diye irkilip kafasını kaldırdı gözlerimi kısıp konuştum "Dilan noldu kız ne bu hal beti benzin atmış senin" diye elimi ona işaret ettim elleriyle oynayıp gözlerimin içine bir müddet bakıp konuşmaya başladı "Yok ya bir şeyim nerden çıkardın abla bende seni arıyordum "dedi  "Kız dedim ya odadayım prensesin üstünü deyştirmek için" dedim " Da abla ya bu Konak çok büyük nasıl bulsaydım seni hem Ben ilk defa geldim Konağa sende " dedi oflıyarak " Neyse " dedim
" Hadı Mutfağıya yardım edelim Kızlara Sofrayı kurucaz birazdan Evin Erkekleri de gelir Misafirlerde yemeye kalıcaklar" diyip beraber hızlı hızlı  yanımızdan geçen  kızlara baktım.

3 Saatin ardından Sofralar kurulmuş Misafirler yemeye başlamıştı bile elimde soğuk Su dolu Sürahiyi Sofraya doğru giderken Konağın kapısı açıldı kimin geldiğine bakarken Diyarın, Halil ağanın ve En son olarakta Azad ağanın geldiğini gördüm. Elimdeki Sürakiyi Masaya bıraktığımda hemencik Halil ağanın yanına gelip elini öpüp anlıma koydum "Hoşgelmişsiniz Bav (Baba demek) " dedim gülümseyrek Halil ağa başını sallayıp "Hoşbulduk keçamîn (kızım demek) " dedi yanımdan geçerken.
Azad ağaya yüzümü çevirdim bana düz bakıyordu elimi önüme balayıp "sende hoşgeldin ağam "diyip çekinerek gözlerine baktım başını sallayıp bana ters ters bakan Diyara kaçtı gözüm yanımızdan ayrıldı sonra Azad ağaya bakıp "Sofra hazır ağam geçiniz isterseniz "dedim elimlen gösterip yanından ayrıldım.

Sonunda Gidmişti Misafirler bir tek  Annemgil burdaydı Havadan sundan konuşuyorduk. Salona giren Rîzgar ağabeyime çevirdim bakışlarımı yanına gidip sarıldım kendisini çok özlemiştim oda bana sarılıp yanına oturdum kolumu koluna geçitmiştim.
Halil ağanın senini duymamla ona çevirdim bakışlarımı "O Rîzgar ağa nasılsın bakem işler nasıl gidiyor görünmüyorsun kerata" dedi Halil ağa  gülerek tebessüm ettim ağabeyime baktım cevap vermesini bekledim bi eliylen elimi okşayrak diyer elini dizine koydu "Çok şükür iyiyim Halil ağa son zamanlarda Şirketdeki işler yoğunlaştı malum" diyip Azada dikti ölümcül bakışlarını evet Abim ve Azad anlaşamıyorlar birbirleriyle tiksiniyorlar. Azada baktığmda alayla Abime sırıtıp bana dikti beni kısmış gözleriyle süzüp elindeki Kahvesini yudumluyordu. Abimin sesini kulağımda hisettmemle ona döndüm "Dilan nerde göremedim onu geldiğimden beri" diye sordu biraz sinirle bir seslen tam sorusunu cevaplıcakken o arada Dilan içeriye girdi "Hoş geldin abi " dedi yanına oturarak. Rîzgar Dilana çatık kaşlarla bakıp " Nerdeydin kız sen diye Dilanın kulağına fısıldadı. Dilan karşısında tekli koltukta oturan ve ona sırıtan Hazara bakarken önce utanarak geri gülümseyip önündeki saç tutamını kulağın arkasına koydu hafif başını eydi "Burdayım işte abi "dedi Rîzgar ağa bir şey demeyip kahve getiren Feyzaya takıldı gözleri. Feyza Rîzgarın karşısına geçip tepsideki Kahve ve Suyu Rîzgarın önündeki Sehpaya bıraktı Rîzgar ağa Feyzanın harektelerini dikkatlice süzdü ve göz göze geldiler Rîzgar kimse görmiyecek kadar göz kırptı önünde eyilmiş durumda kıza.  Feyza dudaklarını birbirine bastırıp gülümsedi sevdiği adama karşı evet sevdiği adamdı Rîzgar Feyzanın uzun zamandır sevgililerdi Rîzgarlan (yazar FeyRîz tanışmalarını ve aşklarını yazacak ilerideki bölümlerde). Hep köşe başında buluşuyolrlardı Feyza böyle istemişti Rîzgar için bir sıkıntı yoktu aslında, Feyza ailesinden çok korkuyordu en çokta Abilerin tepkilerinden, kolay değil tabi 3 Abilen ve tek kız olunca.

Kuma - (Karmaşık Sevda)Where stories live. Discover now