28. Kommer du?

516 10 1
                                    

Valentina P.O.V
Jeg ser sakte mot telefonen igjen og venter på en melding. Det går en time og ingen melding kommer. Jeg blir lei av å vente så jeg skriver
V: Valentina C: Carmen
V: "kommer dere snart??!??!»
C: vi finner ikke fram!
V: fort dere.. før han våkner...
C: hvem?
V: er du helt seriøs nå? Edvart?!? Den fyren som holder meg fanget her..
C: oya, det hadde jeg glemt.
Jeg la fra meg telefonen igjen og lukket øynene. Jeg hørte knirking uten for døren og løftet opp hodet. Jeg ser direkte på døren før den åpner seg opp med et stort smell. Der står Edvart og gliser det stygge smilet sitt. «har den lille jenta her vært tøff nok til å bruke mobilen? Vel synd for deg.» sier han, han slår meg i ansiktet og går ut igjen og slamrer døren igjen. Jeg skvetter. Hendene mine rister og magen min rumler. Det renner ned en enslig tåre fra øyet mitt. Jeg savner Cayden, hvis han var her nå ville han ha holdt rundt meg og sakt at alt kommer til å gå bra. Men det gjør det ikke. Jeg tror ikke at Carmen og de klarer å finne oss før han har flyttet oss til en annen plass. Jeg blir mer stresset av å tenke på det, hva om jeg aldri ser de andre flere ganger? Jeg ser mot speilet og vurderer om jeg skal sminke meg. Noe som jeg velger å gjøre. Jeg reiser meg opp fra sengen og ser i speilet. Der Edvart slo meg er jeg blitt litt blå. Han slo hardt og jeg er redd for at det ikke var siste gangen. Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan være så dum. Jeg burde ha skjønt at han prøvde å lure meg.

Hei sorry for at jeg ikke fikk skrevet så mye i dag heller men telefonen min ble litt hemmet og den vil ikke endre tilbake på skriften... håper du liker kapitlet uansett;) ha en fin jul❤️❤️ jeg gleder meg sykt.

Why? I love youWhere stories live. Discover now