7. Creepy

906 21 0
                                    

Jeg gikk den "lange" veien hjem. Jeg gikk inn døren hjemme og kledde av meg yttertøyet. Jeg tok med meg sekken og gikk på kjøkkenet for å finne noe mat. Jeg lagde meg en liten salat og gikk opp. Jeg gikk inn på rommet og la meg på sengen. Jeg spiste opp salaten min og reiste meg litt opp slik at jeg satt i sengen. Hentet leksene jeg hadde fått og begynte å gjøre de.
19.38
«Valentina! Det er middag!» skriker mamma opp trappa «kommer, chill down!» sier jeg lavt. Jeg gikk ned trappen og gikk inn på kjøkkenet og satt meg ned.
«Vennen, jeg og pappa har noen nyheter» sier mamma med en glad stemme. «Okei? Hva er det?» sier jeg irritert. «Vel jeg og pappa må ut på en jobbreise fra i morgen og til mandag om 14 dager.. og Lèon skal på klasse tur og blir borte i en og en halv uke. Så jeg håper du klarer å være alene hjemme! Er det Okei?» sier mamma litt mindre glad «det går fint!» sier jeg glad for å få mamma i et bedre humør. «La oss spise, jeg er sulten» skriker Lèon som om han var 5 år (han er 14).

Etter middag
Jeg klarte ikke å bestemme meg for hva jeg ville gjøre så det endte opp meg Riverdale på Netflix. Etter 10 minutt måtte jeg på do. Jeg gikk inn på badet, gikk på do, vasket hendene mine i lavendelsåpe, tørket hendene mine og gikk ut av badet. Når jeg kom ut av badet skvetter jeg og ser bort på sengen. Der sitter det en person med blå oversized hettegenser og svarte hullete jeans, det brune håret stikkende ut av hetten og de blåe øynene stirrer mot meg. Cayden. «Hva faen gjør du her? Det er jævelig creepy!» skriker jeg lavt til han. Han går sakte mot meg og lener seg fremover og hvisker i øret mitt «Jeg er her for jeg vil ha prinsessa mi.» det han sa ga meg frysninger og stivnet helt. Når han så at jeg stivnet helt gikk han nærmere meg og holdt rundt meg. Jeg ble utrolig redd for det er mange rykter som sier at han banker opp folk. Han strammet grepet rundt meg og det tvang meg til å gå nærmere om det i det hele tatt var mulig. Hva skulle jeg gjøre nå? Han lente seg framover og jeg snudde hodet mitt igjen slik at han kysset kinnet mitt. «Cayden, stopp! Du vet at du ikke kan få meg.» sier jeg til han. «leker du tøff eller? Jeg får hvem jeg vil uansett når jeg vil!» hvisker han i øret mitt og drar hendene sine lenger til han kommer til rumpa mi og grabba meg. Jeg prøver å ta et par skritt bak men det ender opp med at jeg faller ned på sengen med Cayden oppå meg. «Du klarer ikke å motstå meg!» sier han og smiler skjevt til meg. Han lener seg nærmere og biter i leppa mi, før han reiser seg opp og hopper tilbake til soverommet hans. «Jeg kommer til å ligge meg deg innen en måned, jeg lover!» roper han før han lukker vinduet. Jeg gikk mot senga og la meg ned og sovnet.

Why? I love youWhere stories live. Discover now