6. Gjensitting

890 19 7
                                    

Skolen var slutt og jeg hadde fått gjensitting. Jeg gikk mot klasserommet vi ble bedt om å komme til og ved klasserommet satt Cayden stirret på meg mens jeg gikk inn døren. Jeg satte meg fremst og ventet på læreren. Cayden satt seg på stolen ved siden av meg siden det var en dobbel pult. Læreren kom etter 5 minutter med klein stillhet siden vi var de eneste som hadde gjensitting. «Javel, Peterson og Loyd. Dere skal skrive en stil om hverandre og få med alle detaljene så dere må jobbe etter skolen og dette skal være levert inn innen neste torsdag for da er dere ferdige med gjensittingen! Lykke til» sier han før han går mot døra og stopper opp «dere får ikke dra før dere har skrevet 25 fakta om hverandre og til sammen skal dere ha 259 fakta om hverandre.» sier han og går ut døra og låser oss inne.
«Hva er ditt fulle navn?» prøver jeg meg «Cayden Johannes Peterson du da?» sier han selvsikkert «Valentina Elisabeth Loyd» sier jeg og det ble en lang stillhet mens jeg skrev ned navnet hans. Jeg merket at han stirret på meg og jeg følte meg ukomfortabel igjen, hva skal jeg gjøre? «Stopp å stirre på meg!» roper jeg nesten. Han ser forskrekket på meg og snur seg rundt og ser rundt i klasserommet. Etter en stund sier han «bursdag?» «24.september 2001» «og når har du?» Sier jeg «13. Mai 2001» sier han og smiler når han merker at han er eldre enn meg. «nå må vi skrive om hva vi synes om hverandre og utseende» sier jeg bestemt

Cayden P.O.V
Hun ba meg om å skrive ned hva jeg synes om henne og hvordan hun ser ut så.

Navn: Valentina Elisabeth Loyd
Bursdag: 24. September 2001
Utseende: langt, fint brunt hår, grønne øyne, digg kropp, deilige lepper. Alt er perfekt
Personlighet: nerd, prinsesse, hyggelig, snill og så flink til å kjefte på meg.
Kallenavn: prinsesse, peneste, deiligste og vakreste.

Valentina P.O.V
Jeg skrev ned hvordan han så ut og hvordan personelighet han har osv. Vips så hadde jeg skrevet 50 fakta om han. «så, skal vi jobbe med dette i lag i morgen etter skolen?» spør jeg han pent «Okei, kom ut til vinduet mitt kl 18.00» sier han og lener seg mot meg og flytter seg mot øret mitt og hvisker svakt «det kommer ikke til å bli mye jobbing» og jeg fryser fast. Han blunker til meg og biter seg i leppa.

Etter 20 minutter
«Ja, Peterson og Loyd dere kan dra nå. Jeg er veldig imponert over hvor mange fakta dere har funnet på 45 minutter!» sier læreren glad før han løper bort til lærerværelset.
Jeg sier ha det til Cayden og går til skapet, henter bøkene jeg har lekse i og putter dem i sekken. Jeg bor bare 5 minutter unna skolen så jeg gikk med Carmen i dag.

~hva synes du så langt?~
~joshy~

Why? I love youWhere stories live. Discover now