2. Skolen

1.3K 31 1
                                    

2 uker senere

Telefonen min lagde en irriterende lyd, vekkerklokken! Jeg skrudde av alarmen og gikk inn mot badet, satte på heaven av julia michaels og gikk inn i dusjen. Jeg slettet det lange brune håret mitt og gikk til klesskapet og hentet ut en svart dungeribukse med hull nedover føttene og en mørkegrønn genser, sminket meg med mascara og fylte inn brynene.
Jeg begynte å gå ned trappen og er så klomsete at på nest siste trinn snubler jeg og treffer det iskalde gulvet. Jeg ser opp uten å reise meg og ser at Lèon har fått latterkrampe. Jeg reiser meg opp og går mot kjøkkenet mens jeg bitchblikker Lèon. Jeg åpner kjøleskapet og finner salaten jeg lagde i går. Putter den oppi sekken og hører mamma rope « Valentina, kjapp deg vi må kjøre nå.» jeg løper ut til bilen og setter meg inn og avsted til skolen.

«Du må gå til rektoren slik at han kan vise seg rundt på skolen Ok? Ha en fin skoledag valentina» sier mamma når jeg går ut av bilen.
Jeg står i ro på parkeringsplassen og stirrer på alle folkene som går inn og ut, mest inn før jeg tar meg motet til å gå inn.

Jeg går mot rektoren sitt kontor selv om jeg ikke vet hvor det er. Etter litt leting fant jeg kontoret, banker svakt på og en stemme roper «kom inn»
«Hei, er du Valentina loyd? Jeg er Johann men kall meg Mr. Rondalesen» sier mr. Rondalesen
«Her har du kart over skolen, skapnummeret, koden og timelisten din.» «Håper du trives her!» sa Mr. Rondalesen.

Why? I love youWhere stories live. Discover now