- 6. Bölüm - Dream

259 18 0
                                    

Piers,John,Shyla ve Damon John'un evine gelmişlerdi.Claire'da hastaneden evine gitmişti.Piers ve Shyla ailelerine uygun bir yalan uydurarak geceyi John'lar da geçireceklerini zorda olsa kabul ettirmişlerdi.Damon'u John'un pembe çarşafli yatagina yatırmışlardi.

Piers : Dostum sirasi değil ama, çarşaflar neden pembe.

John : Pembeden bitek kizlar hoşlanmak zorunda değil.Pembe renk çok hoşuma gidiyor...

Piers siritir.

Piers : Anliyorum adamim.

Piers birden durgunlasmisti.6 gündür olan biteni düşünüyordu.Lanet bir isirik tüm hayatını zindana çevirmişti.Belki de o gün Chicago trafiğini bekleseler bu yaşananların hiçbiri olmayacaktı.Ne o masum kasa görevlisi  bos yere olucekti nede Damon ısırılacaktı.

Piers artık bu olanlara bir dur demek istiyordu.Karşılaştığı zorlukların üstünden daha kolay gelmeliydi.6 günde defalarca ölümden dönmüştü.Patrice'e danışma vaktinin yavas yavas geldiğini düsünüyordu...

John'un akli Jeremy'deydi.Neden mesajlara ve aramalara cevap vermiyordu.Cidden John ve Piers'i umursamiyormuydu ? Neden umursamaliydi.Jeremy sadece onlara birkaç kez yardımda bulunmustu.Birdaha neden muhattap olsun diye düşünüyordu John.

Damon gözlerini açmıştı.Etrafa baktığında heryer yemyesildi.Evet,burasi Piers'in ilk avini gerçekleştirdigi ormandı.Damon ayağa kalktı ve yürümeye başladı.Hava her dakika sanki dahada kararıyordu.Damon birden kosma gereksinimi duydu.Damon koşuyordu.Sanki arkadan sürekli biri onu izliyordu.Damon yorulmuştu.Bir ağacın önüne oturdu biraz soluklanmak için.

# : Yoruldunmu ?

Damon şaşırmıştı.

Damon : Hey ! Kim o konuşan.

# : Benim.

Damon arkasına dönüp bakmıştı,kımse yoktu.

# : Sasirdinmi ? Şaşırmaman gerek.

Damon gözlerini avusturuyordu.Konuşan kimdi.Kendine sertçe bir yumruk atti.Acımışti.Damon gerçekten korkmustu ve o sese cevap vermeden koşmaya başlamıştı.Sanki tüm ağaçlar Damon'a bakıp gülüyordu .Damon'un gözlerinden korkudan yas akiyordu.Buraya nasıl gelmişti ? Tüm bunlari düşünürken yanina beyaz gecelik giymis  bir kız yaklasti.Saclari öne dogruydu,yuzunu ortmustu.

Damon : Hassiktir.Bi Samara eksikti.Tanrim lütfen bana Halka'nin bu bolumunu yaşatma.

Damon su kuyusu arıyordu.Gorse arkasına bakmadan kaçacakti.Küçük kız saçlarini arkaya atmisti.Kız Shyla'ydi.

Damon : Shyla ? Burdayim tatlim.

Ama Shyla sanki Damon'u gormuyordu.Damon Shyla'ya doğru yürümeye basladi.Ama Shyla durduk yere koşmaya başlamıştı.Damon'da onun arkasından koşuyordu.Damon koşarken sendeledi ve yere dustu.Shyla ortalıktan kaybolmuştu.Damon ayağa kalktı ve bir ışık gördü.Oraya doğru yürümeye basladi.Işığa gelmisti.Önünde iki yol vardi Damon'un.Soldaki yol aydınlıkti.Orada Piers vardi.Sağdaki yol ise karanlikti.Damon Piers'a doğru yönelmisti.Tam Piers'la aydınlıktan gidecekti ki Shyla'yi gördü.Shyla'yi baraklar yakalamisti. Shyla'ya yönelmişti Damon,onu baraklardan kurtaracakti.Arkadan bir ses geldi.

# : DAMOOOOON !

Damon arkasini dondu.Avcılar Piers'i yakalamisti.Kafasini bir kütüğün uzerine yaslamislardi ve havada tam Piers'in boynuna inmeyi bekleyen bir balta vardi.Damon kimi kurtarmaliydi ? 8 yıllık arkadasini mi , yoksa canından çok sevdiği Shyla'sini mi...

Shyla : Damooon ! Kurtar beni.

Shyla çığlıklar esliginde bunu söylemisti.Damon Shyla'ya doğru koşuyordu.Ama baraklar çoktan Shyla'nin boynunu kirmislardi.Damon Shyla'nin yanina gelmisti ve üstüne kapanmis ağlıyordu.Damon'un aklına Piers geldi.Evet Piers Shyla'yi kurtarabilirdi.Ama...Piers ne durumdaydi ? Damon arkasini döndüğünde Piers'in kafasi hala kütüğün uzerindeydi.Balta ağır çekim aşağı iniyordu...Damon koşmaya başlamıştı.Zaman sanki yavaşlamisti.Damon kostukca Piers'tan dahada uzaklaşıyordu.Damon kosmayi kesmisti.Tam balta Piers'in kafasına inmişti ki,balta birden oyuncaga dönüşmüştü.Piers hala hayattaydi.Baltali adamin ayaklari birden yerden kesilmişti.Adam yerden oldukça yukselmisti.Piers'in yaninda John vardi ve Piers'i kurtarmışti.Adam sonunda yere dusmustu.Ama yere dusunce yokolmustu.Damon Piers ve John'un yanına koşuyordu.Sonunda yanlarındaydi. Damon : Adamim sana birşey olucak diye çok korktum.Shyla'nin başı dertte ona acilen yardim etmeliyiz.

ImpulseWhere stories live. Discover now