Trandafiri roșii

5 1 0
                                    

Zya stă în acea cameră veche și familiară, așteptând ... chiar orice. Ea așteaptă și așteaptă acolo până când o voce calmă îi atinge urechile. Yue se apropie de Zya, se așează pe patul lui Jay și se uită la Zya (patul lui Zya este în mijloc, al lui Jay este mai aproape de ușă și al lui Jenny este mai aproape de fereastră)

"Sall'tare , pretena mea!" Spune Yue, cu vocea ei obișnuită,  enervantă-dar-nu-întocmai.

"Ke faci?" Yue continuă.

"Oprește-te , Yue! Numai Jay poate scăpa cu accente ciudate, fără niciun motiv!", Spune Zya, încercând să arate mai furioasă decât e. "Omule ... Jay e cu adevarat tare ..." gândește ea.

"Ok, ok, îmi pare rău!" Yue spune, dându-și ochii peste cap.

"Vorbind de Jay, unde este ea?" Întreabă Zya.

"Oh, da, Jay, Adevăraaaaaatt ....... Ea a fost chemată la un fel de antrenament bonus pentru echipa ¤¤¤, sau ceva de genul asta ... La început, Jay m-a invitat pe mine și doar pe mine să-i țin companie, nu sunt mai multe locuri, mi-a explicat. M-am gandit putin la asta si chiar cand am fost pe punctul de a accepta, Jenny s-a oferit sa vina , asa ca ... am decis ca asta va fi calea. Răspunde lui Yue, privind la Zya.

Este acel moment în care Zya realizează ceva ... ceva pe care probabil ar fi trebuit să-l realizeze mai devreme ... trandafirii roșii pe care Jay la luat dimineața ... Jay purta unul dintre ei prins în costumul său obișnuit. Cu toate acestea, celălalt trandafir este într-un loc ciudat ..... Yue poartă acel trandafir în părul ei.

...

Sankarverse 2: Instabilă Where stories live. Discover now