IX

1.2K 68 10
                                    

               În timp ce Amon plănuia să meargă la bal cu Amelia, Poena avea de gând să meargă cu Victor

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

               În timp ce Amon plănuia să meargă la bal cu Amelia, Poena avea de gând să meargă cu Victor. Lucru pe care pe Sitri îl scotea pur și simplu din minți. Nu putea înțelege cum s-a putut îndrăgosti în cinci minute o regina ca ea de un fost muritor ca el. Considera că el care o ajuta mereu și îi e mereu alături merită toată iubirea și atenția ei. Nu Victor care tot ce știa era să facă complimente. Însă nu poți alege de cine te îndrăgostești. Și asta va înțelege și Sitri cât de curând posibil.

            Minutele s-au scurs la fel de repede cum se scurgeau și lacrimile fiicei lui Victor și cele două cupluri au plecat spre palatul regelui Andras, fiecare cu caleasca lui.

            Pentru Poena drumul a părut extrem de scurt dat fiind faptul că pe tot parcursul lui a stat să vorbească cu Victor despre diferite lucruri în timp ce in caleasca in care se aflau Amon și Amelia domnea liniștea.

           Andras statea la intrarea in castel primind invitații și fu surprins într-un mod neplăcut când vazu că din caleasca cea visinie pusă în miscare de doi cai albi ieșea Amon, urmat de sora sa mai mare, Amelia. Acesta înghiți în gol și începu să regrete că nu își făcuse și un plan B pe care era nevoit să îl gândească cât mai urgent pentru a nu pierde șansa de a o avea aproape de el pe femeia iubită.
 
            În timp ce bietul rege stătea să se gândească la planul salvator, fu nevoit desigur să-i primească pe invitații ce sosisera acum cateva clipe. O salută respectuos pe Poena sarutandu-i mâna zâmbind. Aceasta i-l prezenta pe Victor cu care a dat mâna, apoi cei doi intrara in castel, urmând după cei doi cuplul format din Amon si Amelia care l-au ignorat total pe tânărul rege care le-a zâmbit ușor forțat.

           După ce toți invitații sosiră, Andras intră și el in castel gânditor. Se uita in jur nostalgic și se întreaba de ce Amon nu o luase pe raza lui de soare cu el. Și cel mai importat, îl frământa gândul că ea patise ceva. Cu toată această salată de gânduri și sentimente planul nu avea să apară prea curând. Sau cel puțin așa credea Andras.

          În tot acest timp, Poena cu Victor dansau fericiți în timp ce Amon se dădea la niște tipe iar Amelia vorbea ca un marchiz pe jumatate beat care îi povestea numai minciuni. Restul decurgea aproape perfect in castelul lui Andras. În schimb, in castelul lui Amon lucrurile nu erau așa perfecte precum trebuiau să fie. Rana lui Molly de la mână se infectase, iar semnele unei eventuale sarcini își făcură apariția, greţurile înrăutățindu-i fetei situația. Însă nu greturile o speriau, ci faptul ca ar putea purta in pantec copilul lui Amon. Nu își dorea un copil prea curând și clar nu-l dorea cu Amon. Însă violurile în repetate rânduri, fără protecția necesară își spuneau cuvântul.

           Această sarcină nedorită ar fi putut schimba multe. L-ar fi putut face pe Amon să nu-și asculte mama și să se întoarcă la cea ce urma să-i ofere un copil, respectând-o și iubind-o, astfel schimbandu-se poate si sentintele lui Molly pentru Amon, ura pentru el micsorandu-se. De asemena, dacă Molly ar fi decis să omoare cumva copilul, atunci si Amon ar fi făcut-o să-și petreacă eternitatea numai in durere și chinuri de nesuportat. Și mai exista șansa ca acum, că Molly îl purta in pântec pe copilul dușmanului lui Andras, acesta să uite de toata iubirea sa pentru ea și sa o uite cu totul, punând orgoliul și ura în fața iubirii.

 Și mai exista șansa ca acum, că Molly îl purta in pântec pe copilul dușmanului lui Andras, acesta să uite de toata iubirea sa pentru ea și sa o uite cu totul, punând orgoliul și ura în fața iubirii

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Demonul din vise  Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum