Uus raamat

345 12 0
                                    

Raamat räägib ühest noorest tüdrukust, Alice'ist, kelle elul pole pealtnäha midagi viga. Tal on sõbrad, pere ja korralik kodu, kuid sisemuses tunneb ta tühjust. Ta avastab enda jaoks lõikumise, millest ta sõltuvusse jääb. Kuid mis saab siis, kui ta saab tuttavaks Britneyga, oma hingesugulasega, kellega tal tekib plaan koos lõpetada nende mõlema maised piinad? Nad otsustavad koos surra, kuid kas see kõik läheb ikka plaanitult?

 Kuid mis saab siis, kui ta saab tuttavaks Britneyga, oma hingesugulasega, kellega tal tekib plaan koos lõpetada nende mõlema maised piinad? Nad otsustavad koos surra, kuid kas see kõik läheb ikka plaanitult?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jällegist mulle meeldib idee, aga loodame, et suudan seekord selle ka korralikult sõnadesse panna. Kirjutan jällegi sarnast lugu nagu "Kuidas sa unustasid, Stella?", aga pean tunnistama, et selle idee mul meeldib isegi rohkem. Aga Loodame, et suudan oma mõtted õigesti kirja panna.

Alicel on korralik elu, kuid ta otsib elu mõtet. Raamat räägibki Alice'i tunnetest, arvamustest, suhetest sõprade ja kaotusvalust. Seda, kas Alice kõigi oma probleemidega toime tuleb saate lugeda minu uuest raamatust "Kahe maailma vahel."

Sa Tegelikult Ei Tea Mind [2018]Where stories live. Discover now