43

613 55 1
                                    

На вратата стояха Лариса и Корбин. Когато ни видяха се вцепениха. Джак също като мен не казваше нищо. Просто стоеше и чакаше...

Тъкмо когато щях да кажа, че не е каквото изглежда Лариса измина разстоянието по между ни и ме зашлеви. Какво по...?

-Тръгвай, Ана! - хвана ръката ми и ме отведе към колата.

-Лариса, не е това което изглежда.... - тя просто вдигна ръка в знак да замълча. Сега какво? Със сигурност ще каже на нашите. Те няма да ме изслушат и ще искат да замина преди лятото заедно с нея. Повече няма да видя Джак.!

-Не го очаквах от теб, Ана! Не те ли е срам!? - какво?

-Да ме е срам? От какво? Не съм правила нищо неред... - тя ме прекъсна.

-Спа ли с него?! - замълчах. Не мога да повярвам, че ме попита това!- Ана, отговори! Спала ли си с Джак!! - повиши тона си.

-Не... - излъгах. - Защо си мислиш, че съм ги направила?!... Знаеш ли сетих се! Ти все още изпитваш нещо към него и те е яд.!

-Да ме е яд! От какво?!

-От това, че той е влюбен в мен, както аз в него! Той харесва мен, Лариса! Ти си минало! - затова прави всичко. Иска да си върне Джак, но аз няма да го допусна!

-Да е влюбен в теб! Ти да си се влюбила?! - изсмя се тя. - Миличка, толкова си наивна! До сега не си се влюбвала , нали?

-Престани...

-Скъпа, не бъркай изгодата с любов!-моля...

-К-какво искаш да кажеш? Каква изгода?! - попитах я.

-Ти искаш да си като мен, мила! Знам го! Но аз се опитвах да уча и да давам максимално от себе си! Това което ти правиш.... Нямам думи... Как може човек да падне толкова ниско?!

-Какво ми намекваш!?

-Нищо не намеквам, Ана! Просто се чудя колко долна може да си за да си легнеш с някого за да ти пише по-висока оценка!? - ауч... Колкото и да не се разбирах със сестра си, това заболя. Тя не ме познава.! Мисли, че съм спала с Джак за да бъда като нея...

-Повече няма да се срещаш с него! - изстреля изведнъж.

-К-какво?! Н-не можеш да... Н-не! - колата спря, а сестра ми излезе с бърза крачка. Догоних я и хванах ръката ѝ. - Това няма да се случи, Лариса! Няма да оставя Джак!

-Ако не искаш мама и татко да разберат каква курва е малката им дъщеря  ще го направиш! - каза с което влезе вътре....
Какво ще правя сега?! Не мога да оставя Джак! Не искам!...

Texting with Mr. Avery Where stories live. Discover now