Capitolul 6

212 15 8
                                    


  Dimineata se face simtita rapid , in special cand Will si Leo il imping pe Carter fortat pe usa de la camera mea si se prabuseste cu nasul in podea langa patul meu , trezindu-ma . In urma lor Jena si Tara intra linistite in camera , una avand un pahar cu suc de fructe , cealalta o farfurie cu omleta si bacon .

   "Sigur , intrati! De ce mama dracu s-o fi inventat usa , nu stiu." sarcasmul scurgandu-se din vocea mea inainte sa ma intorc cu spatele la ei si sa-mi acopar capul cu plapuma.

   "Ti-am adus micu de jun." Jena spune vesela, dar eu nu ii pot raspunde cu acelas spirit , sunt moracanoasa cand nu ma trezesc din propria initiativa .

  "V-am spus ca nu-i o idee buna s-o trezim, trebuia sa asteptam sa se trezeasca singura."vocea lui Carter se face auzita , chiar daca e doar o soapta.

   "N-am chef sa ma dau jos din pat ." spun ridicandu-ma in fund ,privindu-i obosita.

   "Nu trebuie sa te dai jos , trebuie doar sa mananci  ce ti-am adus." Leo spune oferindu-mi farfuria si sucul aduse de fete, pe care le iau fara sa comentez, inainte ca Tara sa intre in sevraj si sa-mi tina morala despre importanta micului de jun.Mai are momente deastea si ma irita usor.

   "Ti-am schimbat rama de la poza mamei tale ."Carter spune privind podeaua in timp ce eu mananc incet si si cu noduri ."Imi pare rau pentru comportamentul meu  de ieri ."si pune noua rama pe noptiera de langa el.

   "Stiu." fiind singurul cuvant pe care il spun privind poza.

   "Cum ti  se pare omleta."Will intreaba pentru a schimba subiectul .

   "Sarata."si beau jumatate de pahar de suc ."Tu ai facut-o?"

   "Nu."raspunde razand."A facut-o Leo."iar eu ii dau farfuria celui ce se pare ca vrea sa ma omoare cu sare ,asa de dimineata,  pe care o ia si gusta din omleta sa , daca o poti numii asa , si se pare ca are aceeasi parere ca mine daca ne luam dupa expresia fetei lui dupa ce isi gusta opera de arta.

  "O sa stai in pat toata ziua?" Leo intreaba si incearca sa-mi  ia sucul din mana, dar nu-l las.

   "Nu stiu."

   "Ce zici sa mergem in oras?"Carter intreba tragand plapuma de pe mine.

    "Paraca nu era nevoie sa ma dau jos din pat plus ca nu am chef de aglomeratie . O sa ies pe afara mai tarziu, poate merg in padure sa desenez ceva .O sa vad eu, voi puteti sa mergeti in oras linistiti , nu omor pe nimeni."spun coborand din pat si ma apropii de Carter care se indepartase de pat , imi iau plapuma si ma intorc in pat .

   "Daca tu nu mergi , nu merg nici eu."Carter spune urcandu-se in pat langa mine , si imi aseaza capul de pieptul sau.

   "Foarte bine, atunci nu mai mergem deloc si lenevim azi."Leo spune aruncandu-se pe canapeauna de langa pat , fetele iau cate un loc pe cele doua fotolii, iar Will se pune langa mine in pat , punandu-si capul pe spatele meu.

   Se pare ca nu mi-am revenit complet , pentru ca adorm din nou desi incerc sa stau treaza , iar cand ma trezesc a doua oara , sunt trezita de Dyson .

   "Ti-am adus pranzul , ceilalti mananca in  bucatarie acum."

   "Cat este ceasul?"intreb privind in jurul meu bulversata.

   "13:45" spune verificand ceasul  de incheietura."Fratii tai spun ca nu te simti bine inca."si ma ajuta sa ma ridic.

   "Nu prea pot sa ii contrazic ."

    "Unchiul tau se va intoarce peste trei zile din misiunea sa."imi pune tava in poala si se aseaza pe marginea patului langa mine."Tu cand vei pleca in Africa?"

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Nov 28, 2019 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Fatal MistakesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora