Capitolul 5

214 11 5
                                    

Rose POV


Dupa un dus fierbinte , ma imbrac cu o pereche de pantaloni sport largi negri si un tricou rosu, ies din baie si dau de Maximilian , care statea pe marginea patului privind poza mamei de pe noptiera .

"Victoria este in casa , sper ca vei putea trece peste disputa dintre voi."

"Cat timp nu va incepe nici o discutie cu mine , nu o sa am nimic de comentat."

"Stiu ca ea a crezut ca face ce e cel mai bine pentru haita, de asta nu pot fi suparat pe ea , asta si faptul ca ea este sufletul meu pereche."

"Atunci ar trebui sa o dresezi.Sa nu mai stea in calea nepotilor ei. "

"Dupa discutia cu Dyson la care am luat si eu parte , nu va mai incerca sa se implice in conducerea haitei."

"Asta e perfect. Timpul ei a trecut.Stiu ca faptul ca nu aveti o luna capabila sa conduca , sa protejeze si sa inspire haita o face sa se bage unde nu-i fierbe oala, de altfel ea este la fel de vinovata de lipsa adevaratei lune ca si fiul ei , ca si tine."

"Adevarat. Daca am fi crezut-o pe mama ta , nu ar fi plecat, voi nu ne-ati ura atat de mult si o adevarata luna ar fi prezenta in haita." cu asta se ridica de pe pat si imi face semn sa-l urmez , si-l urmez pana in bucatarie , unde fratii si surorile mele erau la masa , pe o parte , iar pe partea cealalta Victoria , Dyson , Briana siTony.

"Jenifer unde este?Nu ia masa cu noi?"Maximilian intreaba cand ne aseazam la masa.

"Este la parintii ei? Mama ei nu se simte bine, o sa ramana in seara asta la ei."Dyson spune ridicandu-se de la masa si incepe s-o ajute pe bucatareasa , Leo urmandu-l.

"Eu..."

"Ar fi mai bine sa nu incepi o discutie , cand sti ca te va ranii."Maximilian isi avertizeaza ."Ai auzit parerea ei , cu totii am auzit-o . Cand iti privesti nepotii in ochi , ce vezi?Vezi ceva care iti spune ca te privesc cum te priveau inainte ."

"Nu cred ca a fost o idee buna sa fim cu totii la aceasi masa."Jena spune iesind din bucatarie, Tara , Will si Carter o urmeaza tacuti,Leo doar priveste in urma lor , eu il privesc doar pe el.Stiam ca vor fi afectati de planurile ei , dar nu credeam ca ma va afecta si pe mine.Prefer asta decat s-o fi lasat-o sa-si faca de cap cu viitorul lor, si poate si al nostru , dar inca nu imi pot lua gundul de la ideea ca as fi putut pasa informatia fara sa ii afecteze pe cei din jur.

"Imi doresc sa pot da timpul inapoi" Leo spune asezandu-se pe scaun langa mine si ma ia de mana."Dar nu pot ,asta ar insemna sa ingnor faptul ca ai vrut sa te folosesti de noi, sa te las sa distrugi visele noastre, sperantele noastre, vietile noastre."

"Imi pare rau."fiind singurul lucru pe care il spune inainte sa inceapa sa planga si sa plece din casa, Maximilian urmand-o strigandui numele pentru a o incetinii.Dyson ,Tony si Briana raman cu noi fiind poate paralizati din cauza emotiilor cauzate de scena din fata lor.

"Putem sa plecam din casa pentru putin?"Leo intreaba obosit, Dyson fiind gata sa-l refuze , dar io iau inainte.

"Ce zici sa facem asta dupa vijelie, n-am chef sa zboare vreun copac dupa mine."spun luandu-l in brate, frecandu-l usor pe spate, iar el aproba cu un scuturat de cap."Vrei sa mergem la mine in camera?Sau vrei sa mergi in camera ta sa dormi?"

"In a ta."spune indepartandu-se din imbratisare."Aia patru sunt deja acolo."

"Ce?"spun ridicandu-ma de pe scaun si dau sa fug spre camera mea , dar Leo ma opreste.

"Nu o sa iti manance camera, iao incet."Dyson spune razand, Briana si Tony doar ne priveau zambind trist.

"Clar nu o cunosti la Tara, e ca o tornada curioasa, isi baga nasul peste tot." si ies din bucatarie cu Leo pe urmele mele.

Fatal MistakesWhere stories live. Discover now