Capitolul 2

362 17 8
                                    

La 05:00 m-am trezit , mi-am facut un dus rapid si m-am imbracat cu aceleasi haine de ieri , am facut curat in camera si baia mamei si camera si baia mea , in sala de sport , camera de jocuri si in baia comuna , dupa care am pregatit micul dejun .

Dupa ce am gatit , mi-am facut un dus ceva mai lung , mi-am uscat parul si m-am imbracat cu o pereche de blugi albastri scurti , un maiou negru , o camasa in carouri albastra legata de talie , parul l-am lasat liber , si m-am machiat simplu , m-am incaltat cu o pereche de bascheti negri , ca accesorii am folosit un medalion in forma de luna , bratari de piele neagra , un set de inele si o pereche de cercei ce se intind pe intreaga ureche. Mi-am pus lucrurile ramase intr-o geanta si le-am dus langa canapeaua din sufragerie , mi-am luat si rucsacul , in care am pus laptopul , tableta , incarcatoarele , castile , poza mamei si parfumul ei , dupa care il duc jos odata cu o seapca neagra cu un craniu si ochelarii de soare .

Intru in bucatarie dand de Will si Tara , inca in pijamale , luand micul de jun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Intru in bucatarie dand de Will si Tara , inca in pijamale , luand micul de jun .
"Neata , multumim pentru masa!" spun ei la unison .
"Neata , cu placere ! " spun inapoi "Sa va faceti curat in camere si bai , sa lasam casa curata." le zic serios "Clar ? "
" Bine inteles! "
" Sigur ." imi iau farfuria mea , incep sa mananc , Will si Tara termina inaintea mea si se duc sa faca curatenie si sa se pregateasca . Termin de mancat , spal vasele si ma duc pe canapeaua din sufragerie . De obicei ma joc cu Aky , Max si Seth , dar i-am trimis la Dyson inca de ieri , sper ca sunt bine sau cei vinovati de durerea sau disconfortul lor vor plati scump , imi ador catelusii. Ma uit la ceas si observ ca e 11:00 si Dyson ajunge pe la 13:00 , iar Tara si Will nu sunt gata inca , asa ca imi duc lucrurile in masina , am 6 masini , Will are 4 , iar Tara are doar 2 . Ei le-au trimis la Dyson , eu am pastrat Humerul H2. Cand intru in casa , Tara si Will coborau pe scari cu lucrurile lor.

" Duceti-le la masina , e deschisa " iar ei doar dau din cap si se duc la masina .
"Cand ajunge el aici ? " il aud pe Will cand intra inapoi in casa .
"Pe la 13:00" iar el aduna toate dvd-urile intr-o cutie si le duce la masina , iar eu ma duc in fata casei si ma intind pe iarba . 11:30 , atat era ceasul cand telefonul meu a inceput sa sune .

"Alo!"
"Rose? Dyson la telefon , o sa ajung mai devreme , pe la 12:00 o sa fiu acolo , sa fiti gata. "
"Ok."
"Cei doi fi ai mei sunt cu mine , nu ca voi ati fi ai mei ." spune panicat "Ce vreau sa spun e ca ..." Dyson se tot incurca in vorbe.
"Esti pe drum , vi cu fii tai . Am inteles . O sa-i anunt pe Will si Tara . " si ii inchid iar in nas , nu ca si-ar merita-o.

Dupa jumatate de ora in care m-am tolanit pe iarba in fata casei , Dyson opreste in dreptul meu , coboara din masina si vine langa mine , ma zguduie usor crezand ca dorm . Deschid ochii si ma uit la el cu o spranceana ridicata .
"Nu esti prea politicoasa !" sesiseaza el .
"Stiam !" raspund sec , iar din spatele lui se aud rasete , asa ca ma las intr-o parte sa-i vad , iar ei observa si vin spre mine .

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fatal MistakesWhere stories live. Discover now