Capitol 4

208 10 1
                                    

    Ne asezam la masa , intre Dyson si parinti mamei , langa el sta Jenifer, prea iubita sa sotie, langa care sta fica lor , pe partea cealalta a mesei fiind parintii lui Dyson , Victoria si Maximilian, parintii lui Jenifer , Georgya si Morgan, Leo si Carter. La masa de langa noi fiind Jack , Dean si familiile lor. 
   Ceilalti membri ai haitei fiind imprastiati la celelalte mese si pe langa gratar , pana cand am ajuns noi , dupa care au inceput sa imparta mancarea la toate mesele imdiat ce ne-am asezat pe scaune .

  "Vom avea carne de pui si de porc ,piure de cartofi , cartofi copti , salata , si la desert vom avea placinta de zmeura." Victoria anunta meniul din seara asta , de parca noi nu putem vedea .         "Delicios!"Leo strigasi incepe sa se indoape , urmat de intreaga sa familie , dupa care de haita si de Tara si Will , astia doi fiind cam nesiguri, nu le place carnea de porc si nici mie , iar noi nu anem decat carne porc pe farfurii, motiv pentru care duo-ul de idioti manaca cu noduri , in timp ce eu nu mananc deloc .
  "N-ai de gand sa mananci?" Briana , mama mamei , intreaba stergandu-se la gura ."Stiu ca generatia voastra tine la silueta , dar nu este necesar sa sari peste vreo masa , si nici sanatos."
  "Nu pot manca carne de porc , deloc, dintr-un anumit motiv o vomit la scurt timp dupa ce o inghit ." explic si gust din piure , care are un gust familiar .
  "Mie doar nu-mi place ." Tara spune si impinge farfuria sa mai depate , in timp  ce Will inca se chinuia sa inghita o bucata de carne .
  "Will poti sa scuipi daca nu poti sa inghiti." ii spun amuzata "O sa vomiti."
  "Will , dragule , te rog s-o asculti pe sora ta."Victoria il indeamna oferindu-i un servetel in care sa scuipe  .
  "Cretin!" spun incet in timp ce beau un pic de apa si privesc inainte , si desi am spus-o incet tot a fost auzita de ceilalti , iar el ma triveste ca un criminal , pe cand ceilalti incearca sa nu rada .
  "Vanesa , te rog sa iei farfuriile tripletilor  si inlocuieste carnea din farfuri cu pui inloc de porc." si intr-o secunda o roscata apara langa noi , ne ia farfuriile ,dar nu fara ai face ochii frumosii lui Leo  si in mai putin de un minut se intoarce cu alte farfurii.Dragut!
  "Sa inteleg ca dintre voi trei , cel mai politicos este Will?"Jenifer spune facandu-l pe Dyson sa se inece cu mancarea .
  "Ti se pare." raspund privind-o plictisita
  "Tu clar nu esti politicoasa ."
  "Zi zau." discutia dintre noi aprinzanduse usor.
  "Jenifer, mananca si taci !" Dyson intervine intre noi . "Rose , cum ti se pare piureul? Este facut dupa reteta mamei voastre." ma asteptam la acelasi tratament  ca cel oferit lui Jenifer, dar informatia ma dat pespate , facandu-ma sa ma inec la randul meu mancare , pe cand Tara si Will doar priveau farfuriile .Nu-i de mirare ca parea asa de familiar gustul , nu am mai mancat dupa reteta asta de cand s-a imbolnavit mama , de atunci eu am preluat gatitul in familie .
  "Cred ca glumesti !"Jenifer striga si pleaca de la masa, fiind unrmata de parintii ei , iar lui Dyson nu pare sa-i pese .
  "Continuati sa mancati , maine va fi o zi lunga , asa ca vom merge la somn de vreme."
  "Nici nu-ti imaginezi ."spun si zambesc dulce spre Dyson lasandu-l mut, iar seara continua fara nicio alta discutie .
     Imediat ce terminam de mancat ne retragem spre camerele noastre insotiti de Leo , Carter si Jena .
  "Voi va puneti la somn deja?"fiind primul lucru auzit de la Jena dupa ce intreaga seara a fost tacuta .

  "Nu ."toti raspundem la unison .Cred ca ne-am molipsit de la Tara si Will.Si asa am ajuns toti sase in camera lui Carter la un film , la al doilea si la al treilea , la care ne-a luat somnul fiind unul siropos ales de Jena si Tara .

Dimineata , Dyson ne gasestepe toti sase adormiti in aceasi camera , dar nu inainte sa verifice toate celelate camere , lasand camera lui Carter ultima , fiind surprins in momentul in care a deschis usa si a fost intampinat de imaginea cu toti copiii lui in acelasi pat adormiti .    

    Ne trezim pe la unsprezece dupa masa , ne pregatim de zi . Cand coboram suntem intampinati de Victoria si Dyson .

"Parca am zis ca trebuie sa ne trezim devreme pentru ca avem o zi lunga ." Dyson ne spune imediat ce ne vede.

Fatal MistakesWhere stories live. Discover now