♧Confident ♧1

7 1 0
                                    

Hluk. Vztek. Radost. Zkušenost. Lenost. Všechno tohle bylo cítit a taky vidět v malé knihovně. Na to že by měli studenti v knihovně být potichu zapomněli. Ale náhradníci to nevadílo. Jelikož se blížili první čtvrletní písemka.

U třetího okna v knihovně se ozývalo nejvíc hluku. U stolu seděli šest studentů.

==========================

,,Takže otázka 23. Čím se zabývá pedagogika ?"

,,Nebylo to už ?"
,,Jo bylo !"
,,Ne nebylo ! Bylo 'Co je pedagogika."
,,Vždyť je to to samé."
,,Ne není."

,,Pedagogika se zabývá 1) vším tím, co vytváří a determinuje nějaké edukační prostředí, 2) procesy, jež se v těchto prostředích realizují, 3) výsledky a efekty těchto procesů."přečte Amy z učebnice.

,,Bože !"chytnu se za vlasy. Tohle je na nervy. Jak si to máme všechno naučit ? 138 otázek. Ano měli jsme sice tři týdny ale i přesto je to málo.

Povzdechnu si. Zase si vezmu do ruky učebnice Ped (pedagogiky) a nalístuju stranu 126. Ne....Já to nezvládnu.

Vedle mě si nikdo sedne. Otočim se k tmávovlásce vedle mě. Usměje se na mě. Oplatim ji to. Po nějaké chvíli to všichni zabalíme. Vystoupili jsme z knihovny a konečně jsem se mohl nadechnout.

Nakonec jsme zamířili do KFC. Sedli jsme si až na konci. Adam a Antoini šli nám objednat jidlo. Ellie se na mě hned vrhlá. Sedla si na mě.

,,Vy jste tak sladký až se mi chce zvracet."nakrčíla obočí Daphnée.

Vyplaznul jsem na ni jazyk. Je jasné že žarlí. Všichni žarlí. El neváhá a hned mě políbi. Polibek ji samozřejmě opětuju s radostí. Náš polibek prohloubím.

,,Fůj přestaňte ! Nebo se pozvracím."řekne Adam. Hned za ním se ozývaly davyvé zvuky od Antoiniho.
,,Haha. Jasně. Stejně jen žárlite."řekl jsem. Políbil jsem El na koutek úst.

Po zbytku času jsme se jen stěžovali. Stěžovali o našem životě a škole. Navzájem si říkali kdo to má horší. A cpali se nezdravimi jídly. Byla to zábava. Pak ale najednou A my rozhodla nám říct drby.

,,Mě nezajímá co o nás kdo říká."zamračí se Antoini. Amy ho ale ignorovala a dala se do vyprávění.

,,Ty (ukáže na mě) a Ellie jste prej ten nejsladši pár na celé střední. "usmála se. El mě políbi na tvář. Je cela šťastná. Příblížím se k jejímu uchu.

,,Tváříš se jako kdybys vyhrála loterii."pošeptám a polaskám ji ucho. Z červenými tváře se ke mě otočí.

,,Ale já vyhrála"zvednu obočí. Zasměje se a ukáže na mě. Haha. Tak tohle bylo trapný. Aby jsem to zakryl políbil jsem ji. Zase a zase. Dokud se nesmála.

,,Hej ! Stop !"zakríčí na nás Antoini. Nikdo by řekl že nás prostě nenávidí. Ale on je jenom pruďas to je vše.

,,No jo už posloucháme."řekne El a otočil se čelem k ostatním. Já ale ne. Dívám se na ni a nemůžu uvěřit jaký mám štěstí. Je tak překrásná.

,,A víte co se o vás říká ?"otočí se pro změnu Amy k Dvojčatům. Všíchni se k ní otočí. Dvojčatům říkáme Adamovi a Antoinovi. Oba dva se znají už od dětství. A jsou pořad nejlepši kamaradí. Jejich jmená začínáji oba na A a příjmení na F. Není to zvlaštní ? A bez sebe neudělali ani škrt.

Shiny Happy PeopleKde žijí příběhy. Začni objevovat