☆One Year ☆ 1

1 1 0
                                    

3.9.2017

Prošel jsem branou a vešel do bílé budovy. Prošel jsem přízemním a šel dál do druhého pátrá kde mám skříň. Než jsem tam ale došel bouchnul mě vysoký červenovlasy kluk. Sykl jsem.

,,Hej Jack ! Myslím že bys měl omezit to fitko."zamračil jsem se. Ušklíbl se a zas mě praštil. To už jsem nevydržel a už na něj zařval. Dal se na úprk a já běžel za ním. Nakonec mě zastavil menší hohlolavý muž. Asistent Steb. Tento muž je zástupce ředitelky. Díky jeho pravomoci má povoleno nám dělat z života peklo. A on si to doslová užívá.

,,Pane Poirier, nečetl jste školní řád ?"
,,Ano. Četl."
,,Tak se podle toho.....?"
,,Budu chovát ?"zamračíl se.

,,Tak proč se podle toho nechováte ? Nikdo z vás !?"začal šílet. Během toho mě Jack už odtahl do třídy.

,,On je poslední dobou úplně mimo. Tak strašidelný."zasmál se. Sedl jsem si na svém místě jako vždy u okná. Blondýna vedle mě se rozesmala. Podívál jsem se jí přez rameno. Koukala na Vines z 2017. Hned jak se toho všimla mě praštil do čela.

,,No tak Lauro nebuď na něho tak tvrdý."ozvál se vysoký blond. Překvapil mě. Ani jsem nevěděl že přijde. V tom se ozval Ronald o kterém jsem nevěděl že je tady. Jak dlouho je tady ?

,,Hey Calebe ! Co tady děláš ? Proč jsi nám nedál vědět ?"řekl přesně to co jsem měl v hlavě. Caleb se na něj otočil s zlobou v očích. Dokonce se i zvedl a praštil do stolu.

,,Musím vám sakrá vždy říct kdy přijdu ?!? To nemůžu jen tak k**** přijít !? Co jste zač ?! Moje rodiče ?! Do p***** !!"vztekál se. Pak odešel.

,,No bezvá !! Naštvál jsi ho ! Fakt Bezvá !"zvedl se i Jack a odešel za něm. Po něm šla i Laura s tím že jsme blbý. JSME. BLBÝ. Jak my ? Neuvěřitelný.
Caleb Steveson. Je mu 18 let. Je to šéf našeho gangu ? Tento kluk je z nás všech nejstarší. Je to výbušný typ. Je z rodiny bohatliců. Ale přesto že je z prestižní rodiny dělá same špatné věci.

Pořádá party. Na těch večírcích se píje, bere drogy a všichni špatné věci. Jeho rodiče samozřejmě o tom nevědí. On sám pije, bere drogy a občas kouří.

Já sám občas piju. A nikdy i kouřim. Ale nejsem tak jako on. On je horší. Občas dokonce i chodí za školou. Ale jemu je to jedno.

Po chvíli zazvonilo a nakonec přišla jen Laura. Kluci šli asi za školu. Nebylo by to poprvý.

=======================

Smích. Neuvěřitelný výbuch smíchu. U stolů upřostřed jidelný. Po čtvrtý hodiny se k nám i přidal Evans. Všichni se smáli tomu co říkal Caleb. Mě to nepřišlo vtipny ale usmál jsem se. Všechno co jsem chtěl bylo jít pryč. Ale musím to vydržet jako každý den. Ještě jedna hodina. Ještě jedna.

,,Calebe ty jsi tak hustý !"zasmál se Jack. Caleb samozřejmě jen zvednul bradu. Samozřejmě že byl na sebe pyšný. Miloval když jsme ho obsypavali lichotkami. Taky kdo ne ? Ale u něho to bylo jiný. U něho se člověk bál říct něco aby ho náhodou neurazil.

Byl jak malý dítě. Vlastně horší byl jak feťák. Nepřevidatelný feťak. Což byl. Koukal jsem se na své kamarády. Opravdu si mysleli že je fajn. Že je ok ? Opravdu ho mají rádi nebo se ho bojí ? Nebo je to spíš jako já ?

Shiny Happy PeopleWhere stories live. Discover now