10.Bölüm - Olağanüstü Sayer Hâli

442 13 0
                                    

Uzun zamandır sallanmadığımdan olsa gerek- yada keremin üzerimde yarattığı etkidende olabilir bilemiyorum- odada hazırlanırken bile kendimi hala salıncakta gibi hissediyorum.

Bordo Vintage eteğimin üzerine siyah büstiyer giyerek sade ama şık bir akşam yemeği kombini oluşturuyorum. Buklelerimi doğal bakım ürünleriyle şekle soktuktan sonra güzel bir at kuyruğu topluyorum. Daha sonra Ayakkabı ararken bulduğum donut topuz tokasıyla topuz yapıp tel tokalarla topuzumu sabitliyorum. Bordo tabanlı siyah sivri burun ince topuklu ayakkabılarımı giydikten sonra. makyaj yapmak için ayna karşısına geçiyorum. Sade göz makyajımı koyu bordo bir rujla tamamlıyorum ve küçük siyah küpelerimide takmayı ihmal etmiyorum tabiki. İşte Zeynep Yılmaz bir akşam yemeği için yine hazır :) : ) Taş gibi hatunum maşallah !!! Tü tü tü nazr değmesin bana ! ay içime jale teyzem kaçtı iyimi ...

Merdivenlerden inerken Merdiven başında durup dikilen bizim iki somurtkanı görüyorum. Ne oldu da bunlar bu hale geldi. ay kötü bir haber mi geldi yoksa ?

"ne oldu " diye soruyorum merakıma yenik düşerek

"ne olacak abim oldu " dedikten sonra topuklarını ahşap merdivenlere vura vura yukarı çıkıyor melis

" yağmur bari sen anlat "

" hiç uğraşamam seninle zeyno kerem anlatsın " diyor merdivenleri çıkarken ve çatt diye kapanan iki kapı sesi duyuyorum.

Bense hala merdiven başında bu topuklularla nasıl aşağıya ineceğimi düşünüyprum. Güç bela merdivenden düşmeden indiğimde kendimi tebrik etmeden edemiyorum. tibrikler !

" kerem " diyorum koltuğa doğru ilerlerken.

"ze....yyyyynee..p se..nn ( gözlerini kırpıştırıp derin bir nefes veriyor ) çok güzel olmuşsun " diyiveriyor en son bir çırpıdıa Belıyorum kerem Beliyorum ben çhok güzelim ! Yanlız biran keremi kaybediyorum sandım konuşamadı adonisli yavrucak. nasıl öldü rahmetli ? bir güzel gördüde nutku tutuldu nefessizlikten gidiverdi .. Ayıptır söylemesi beni gördü.. Tövbe Tövbe...

" teşekkür ederim " kirim cidden o kadar güzel mi olmuşum.

" aaggggmmm otursana " ayy zaten bekleyemezdim senin teklifini kerem ayaklarım felç oldu.

" kızlar nerde "

" odalarında "

" neden " biliyorum ben nedenini kısa geldi beyefendiye giydikleri kıskandı melisi yağmurda mecbur arada kaynadı kızcağız.

" çünkü giydikleri eteklerin yarısı yok zeynep " ay öldürün beni diri diri gömün ama ne olur şuan gülmiyim. Yoksa hiç iyi şeyler olmayacak. en azından daha acısız.

" öyle deme ama onlar dengeyi sağlamışlar. dekolteleri yoktu "

" ha birde dekolteleri olsaymış ( gözleri beni tekrar süzüyor ) zeyneğp sende git şu üzerini değiştir " hasbinallah benim üzerimin nesi var dekoltem bile yok düz straplez büstiyer işte. hayır öyle kalp yaka falan olsa tamam ama öyle de değil . adını tam bilmiyorum. hafif kalbimsi ama değil. Neyse dekolte olmadığından ben eminim ama.

" kerem saçmalıyosun ama şuan kızlar da ilk giydiklerini giyip iniyorlar ve bir an önce sahile iniyoruz. melisin normal hayatta nasıl giyindigini ikimizde iyi biliyoruz. yağmur desen bir farkı yok bu kıskanclığının nedeni ne ? "

" tamam inin kızlar aşağıya " diye bağrıyor kerem merdivenin başından.

melis elinde bir tisörtle iniyor ama hala giyinmemiş yağmur da öyle.

Bu Nasıl Dizi ?Where stories live. Discover now