1.Bölüm- Aman Tanrım Yardım Et !!!

3.1K 46 14
                                    

Ajansın kapısından iceri girdigimde tanıdık birkaç yüze selam verdikten sonra adımlarımı asansöre dogru yöneltiyorum. Asansörü gördüğüm anda fikrimi değiştirip merdivenleri kullanmayı tercih ediyorum.  o manzarayı gördükten sonra sizde aynısını yapardınız. Tek bir yem ve onlarca timsah. Aç ve kana susamış timsahlar... Bende kendimi yem etmektense merdivenleri tercih edenlerdenim. Durun ben ve merdivenler hemde bu topuklarla...  

hayır çıkmak zorundayım önümüz yaz bu göbek eriyicek. Kararliyım sonra tüm yazımı mayoyla hatta mayonun uzerine tişörtle gecirmek istemiyorum. Selülitlerime ne demeli. Yok yok en iyisi bu . 

Mutlu bana bişeyler oluyooooo !!  modunda ilk katı basarıyla cıktiktan sonra cocugu ilk adımını atmiş anneler gibi seviniyorum. Bikini hayallerini unutun. Bende haşemo giyerim. Yeter ki merdiven eziyeti sona ersin. Korka korka adımlarımı asansöre yonettiğimde kapı önünde bekleyen kimsenin olmadığı görüyorum. Tabiki bende zeynep yılmaz sansı olduğu için Tam asansör gelmişken ayağım uğurlu gelmiş olsa gerek maraton koşucuları hızında yanımda bitiyorlar. Ve ben tüm kıvraklığımla asansörün icine girmeyi başarıyorum. Girmesi varsa çıkmasıda var bu işin zeynep hanım! Ve kalabalık yüzünden asansorden cıkamayan tek kişi ben oluyorum. Tibrikler zeynep !

ve asansör aşağı inmeye başlıyor.  Allahım nolursun morga inmiyim sen beni biliyosun subhaneke dinimiz amim. Bi dakika hastanede değiliz ki artık aklım bile oyunlar oynuyor iç sesimde sapıtmış durumda. Nihayet kısa süre sonra kapı açılıyor. Ve gördüğüm sey karşısında  dilim tutuluyor. Bay Adonis. Adeta bir adonis tarlası var adamın rica etsem benim yağlarada bir el atarmı acaba. Yok yok en iyisi ben bir sanayiye gidiyim beni anca onlar adam eder. Spor salonları güzellik salonları bana işlemez. Sacmalama kizım iyisin güzelsin fıstık gibi hatunsun maşallah. Kendini kandırma zeynep ! 

sonunda asansörün durmasıyla geldigmizi anlıyorum ve kendime acımaya biraz olsun ara veriyorum. Bir kaplan misali kapıya fırlıyorum.  her nekadar kapıdan ikimiz aynı anda gecemesekte centilmenlik yapıp önden çıkmama izin veriyor bay adonis. Teşekkürler ciftci !!!!

Alışık oldugum ajansın koridorlarında bir çocuk gibi parmaklarımı duvara sürte sürte ilerliyorum. Kapıyı çalıp içeri girdiğimde nazlı hanım beni gülerek karşılıyor. Nazlı hanım demişken kendisi 50 yaşlarında bir hanım benide set arkasında çalışırken o keşfetmişti. Sayesinde birçok dizide yan roller aldım . Ama çalışmayalı biraz oldu. Bakalım beni neden çağırmış.

Ordan burdan sohbet ederken kapı çalınıyor ve karşınızda adonis tarlası ayyy acaba nazlı hanım bu tarlalardan bana hisse mi verecek kaç dönüm acaba kayda değer olsa bari. Vergisini karşılasa yeter kızz.

" Geyik muhabbetimi yapıyorsunuz siz bakalım "

"Hıhı geyikler seni nasıl boynuzlar diyoduk bizde birde mükemmel bir fikrimiz var hayvanları koruma  dernegine bile başvurduk. Diyoruz ki geyiklerin  nesli tükenmesin senin kafandan süs yapalım. "

"ne"

Ne yani ben şimdi dışımdan mı söyledim bunları Allahım şu tutamadıgım agzım yuzünden cinayete kurban gitmiyim nolursun sen beni biliyosun cok saf çok temiz bir kızım ben eğer ölürsemde mekanımı cennet eylersen çok makbule geçersin Allah tuttuğu altın eder inşallah. Durun bir dakika ben nediyorum böyle carpılıcam şimdi Tövbe yarabbim valla sen beni biliyorsun.  ben daha iç sesime söz geçiremezken  ağzimdan cıkana nasıl geçiriyim. Patavatsizım ben başka açıklaması yok bunun hadi bakalım zeynep hanım çık çıkabilirsen bu işin içinden.

Neyseki nazlı hanım duymamazlıktan gelerek durumu benden önce kurtarıyor. Iyikide kurtarıyor. Biliyor tabi malını bana kalsa küçük çaplı 3.dünya savaşı çıkar.

Bu Nasıl Dizi ?Where stories live. Discover now