7 . Bölüm - Ben gülürsem herkes gülür!

408 10 0
                                    

"Alo!  yağmur acilen bize gelmen gerekli "

"Zeynep gelmesem randevum var hastam gelicek birazdan "

" Geliyosun tıpış tıpış yagmur bak çok fena olur !"

"kızma zeynom ama hamile bi köpek gelicek buraya doğumu var bensiz nasıl olsun ? "

"ay yagmur bitmedi senin şu işlerin sana acil anlatmam gereken bişey ....

"ama zeynom"

"sözümü kesme yağmur !"

" sen çok sinirlisin bak sahilden yavaş yavaş gel bizim kafeye bende bir saate ordayım hem açılırsın biraz "

" bir saat yağmur , geçirirsen helvanla gel " ne yani helvadamı yemiyek

" aaa hastamda geldi "

" konuyu sapıtma yağmur "

"tamam canım öptüm bayyyy "

öpmüşmüş ,seni bir öpücem ben  şimdi  ... kapattı telefonu suratıma edepsiz ! hastası gelmişmiş  hanfendinin ...   Neyse umarım acısız doğurur köpekçik . Ay onun şimdi yavruları çok şeker olur. böyle buruşuk suratlı ayyy !!

  Ay aklıma ne geldi puffy nin aşı günü geliyor . Acaba teyzesine erken ziyaret mi yapsak ?  yok şimdi hiç taksiye binip o trafiği çekemem tam akşam trafiği !  Evlerden ırak !

Bir koşu üst kata çıkıp siyah taytımın üstüne  bol sifon (  yani siz biliyosunuz artık şifon demek istedigimi )  gömleğimi giyiyorum. Buklelerime elimle şekil verip rimelimi sürüyorum.  Dudaklarımada bordomsu rujumu sürdükten sonra hazırım.  Birazda parfüm ohh mis !   Şu uzun kolyeyi takıp  siyah  babet giydimmi tamamdır.

bileğime kulaklığımıda dolayıp merdivenlerden koşar adım iniyorum.   20 dakikada hazırım işte . Erkekler neden bu kadar abartıyor bu bayanların hazırlanmasını anlamadım. hmm anlatsanıza biraz !  Ya kabul tamam hadi yarım saat olsun yine çok mu ben  yinede hızlı hazırlananlardanımdır.

İstanbul'un her sokağında ayrı bir hayat yaşandığı çok doğru aslında tüm şehirlerde öyle....  Bir sokakta gelin arabası var  .mutluluklar !! bir alt sokagındaysada cenaze arabası.  Başları sağolsun !  Daha fazla İstanbul'un dramatik olaylarına katlanamayacağımdan kulaklığimı kulağıma takıp açıyorum müziği... Gelsin  klip zamanı. Sokaklarda klip çeke çeke yüruyorum.  gelin görün beni yapımcılar !  Gelin ve keşfedin.  Keşfetmesseniz keşfetmeyin be !  Herneyse ben sizler tarafından keşfedilmeyi haketmiyorum !  Ben mahalle aralarındaki yapımcılara kalmadım !   Ben daha iyilerine layıgim ki zaten !  Ray Malifalitiko  Ray Şalimalifiko.... bu benim nerden aklıma geldi şimdi .

Sahile indigimde  telefonum düşük pil veriyor bendeki şansızlığın ben .....  Oysaki hem sarkının en güzel yeriydi hemde en güzel klip çekilecek mekan burasıydı.  Mecburen telefonumu kapatıyorum kulaklığımda bilegime hah bunuda burdan geçirdikmi tamamdır! düğumlendi işte.

kafeden içeri girdiğimde  Yagmur'un daha gelmemiş olduğunu görünce  derin bir oh çekiyorum. Ama ayni zamanda 1 saati geçirdigi için sinirliyim ona.  En azından yağmurun beni beklettin zeynoo gazabından kurtulduk . Bunada şükür !

Her zaman oturduğumuz 3-5 masadan hangisi boş diye bakınıyorum ve en sevdiğim boğaza nazır masanın boş olduğunu gördüğümde küçük bir kız çocuğu misali sevinmeden edemiyorum.

Cam kenarına yerleşmiş denizin hırçın dalgalarını izlerken birinin masaya yaklaşan topuk seslerini duyuyorum.  Hayır yani bir insan neden her gün topuklu ayakkabı giyer ki ?  ayaklarınıza acımıyormusunuz ?  hadi onları bırakta kendine acı be kardeşim. Bende seviyorum topuklu ayakkabıyi  şık duruyor kibar duruyor ama yürümek bir çile be !  Ama giyiyoruz işte ... çatt diye masaya atılan bir çantayla artık masada olduğunu anlıyorum . sinirlenmiş galiba yoksa neden o kadar sert bıraksın  ki  çantasını !

Bu Nasıl Dizi ?Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora