0.8

1.9K 161 6
                                    

Lauren a tresărit speriată când Jamie s-a uitat la ea. Privirea lui era înspăimântătoare. Corpul ei a început să tremure încet, necontrolabil. Din cauza agitației pe care o simțea, începuse să-și muște buza inferioare până când îi dăduse sângele. Jamie s-a apropiat de ea, scoțând o batistă din buzunar și ștergându-i firicelul de sânge de la gură.

Mike a apucat-o pe Leila de braț și a tras-o afară din cameră. Ea se zbătea, vrând să stea acolo, să vadă ce o să facă Jamie cu Lauren. Era sigură că o va pedepsi, așa cum făcuse și cu ea când a greșit prima oară când a venit aici.

— Care-i cel mai ciudat lucru pe care l-ai făcut în viața ta, Lauren? a întrebat Jamie, uitându-se la pata roșie de pe batistă. Lauren i-a ignorat întrebarea și s-a întors cu spatele la el. Răspunde-mi! s-a răstit el, prinzând-o de braț, întorcând-o cu fața la el.

Lauren a tresărit.

— Am avut o viață plictisitoare, Sir. Acum, te rog frumos, dă-mi drumul la mână. Mă strângi prea tare.

Jamie a tras-o de braț, lipindu-i corpul de al lui. Ca să nu cadă, Lauren și-a pus mâna liberă pe pieptul lui. Jamie a slăbit strânsoarea și Lauren s-a uitat direct în ochii lui. A pufnit nervoasă, întorcându-și privirea, fiind intimidată și bulversată de el.

— S-a întâmplat ceva? vocea lui Jamie era foarte calmă.

Lauren a strâns din dinți, gemând când s-a smucit din strânsoarea lui. Jamie s-a uitat impresionat la ea. Nu-i plăcea deloc tupeul ei. A râs batjocoritor. Și-a întors pentru câteva secunde capul, ducându-și degetul mare și cel arătător la barbă. Lauren observase că se bărbierise de curând.

Ca un fulger, Jamie și-a băgat mâna în părul ei, trăgând-o. Lauren a țipat surprinsă. Nu credea că va face asta, părea puțin calm, dar acum era al naibii de nervos. A prins-o cu mâna de bărbie, strângând-o tare. Lauren amorțise de frică. Îi va face rău și nimeni nu ar fi fost în stare să-l oprească. Nici măcar Mike.

— Ai uitat regulile, prințesă. Nu mă respecți, deloc, a spus Jamie.

Lauren a țipat și mai tare când a trântit-o de perete. Din ochii ei verzi începuse deja să cadă câteva lacrimi. A suspinat. Voia să se roage de Jamie ca să-i dea drumul, dar nu se umilea așa, nu putea. Trebuia să fie puternică. Dar ea nu era. Jamie a început să râdă când i-a văzut fața chinuită. Îi plăcea ca ea să fie așa. Supusă.

— Dă-mi drumul, s-a chinuit Lauren să spună, dar Jamie și-a poposit mână la gâtul fin al fetei.

Lauren a gemut și și-a închis ochii. Încerca să tragă aer în piept, dar nu putea. Și-a pus mâinile pe brațele lui Jamie, simțindu-i mușchii cum se contractau, la apăsarea ei. Degetele ei s-au înfipt ușor prin materialul cămașei, acesta simțind cum unghiile ei îl pătrund ca o mie de ace.

Jamie a oftat, dându-și ochii peste cap. I-a dat drumul la gât, Lauren căzând pe jos, inertă. A luat înfometată câteva guri de aer. Tremurând din cap până în picioare, a încercat să se ridice de pe jos, dar șatenul a împins-o lăsându-se și el pe vine, stând în fața ei, serios.

— Am pretenția ca regulile mele să fie respectate, Lauren. Fii o fată deșteaptă și fă ce trebuie.

Lauren a mârâit și l-a scuipat. Pupilele lui Jamie s-au mărit, surprins. A ridicat palma dreaptă și a lipit-o imediat de obrazul fetei, lovind-o din plin. Capul lui Lauren era întors, obrazul ei luând o culoare roșiatică. Simțea un gust metalic în gură, dar încerca din greu să ignore asta. Jamie și-a șters scuipatul cu batista pe care i-a șters și ei firicelul de sânge.

— Mike! a strigat acesta.

Mike a intrat în cameră, panicat. S-a uitat la Lauren care era pe jos. Voia să se aproprie de ea, dar privirea lui Jamie l-a oprit. Culoarea ochilor lui erau foarte închisă și fiecare mușchi din corpul lui era încordat.

— Spune-i lui Leila să umple cada cu apă și să pregătească niște haine feminine. Acum! a țipat. Mike a fugit repede la Leila, speriat.

Jamie s-a apropiat de Lauren și a luat-o în brațe. Nu se uita la ea, doar își strângea dureros de tare brațele în jurul corpului ei. Lauren și-a rezemat capul de umărul lui. Nu spuneau nimic. Era liniște totală. Jamie încă mai era nervos și Lauren își putea da seama de asta.

Șatenul a dus-o pe Lauren în camera lui, după câteva momente de liniște. Fix atunci când au intrat, Leila ieșise din baie. A rânjit când a văzut-o pe Lauren. Și-a îndreptat spatele și s-a uitat în ochii stăpânului ei, dar a tresărit când a văzut cât de animalici erau.

— Baia este gata, Sir, a spus aceasta.

— Ai adus și hainele? a întrebat cu voce răgușită. Leila a dat din cap în semn de da. Ieși afară, a rostit cu venin cuvintele. Leila a lăsat capul în jos și a ieșit repede din cameră. Jamie a pus-o pe Lauren pe pat și s-a dus să vadă temperatura apei.

Acum spera că Lauren și-a învățat lecția.

ChemicalUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum