Capitolul 18: Planul B

624 81 45
                                    

     Helău, oameni!!

     Deci, in primul si in primul rand *lol, chestia asta suna mai bine in capul meu*, imi cer miliarde de scuze pentru ca nu am postat. Timp de 3 saptamani. Imi pare rau. Daca ati fi intrat pe profilul meu ati fi vazut ca nu am fost in oras, am fost plecata in tabara *yay!*

      Si, aici este noul capitol.

      Stiu, sunt ingrozitoare.

♥♡♥♡♥♡♥

Din capitolul trecut:

      -Ti-am zis, nu il plac pe- am zis dar m-am oprit cand l-am vazut pe Andrew intrand in camera urmat de Anthony. Andrew! am spus zambind fals, iar inima mea parca a tresarit cand i-am pronuntat numele.

      -Da? a spus el plictisit.

      -Eu voi pleca acum, a zis Zac iesind din casa, dar nu inainte sa imi faca cu ochiul.

      -Ce a fost asta? a intrebat Andrew incruntandu-se, probabil vazand ca Zac mi-a facut cu ochiul.

     -La ce te referi? am intrebat prefacandu-ma ca nu stiu la ce se refera.

     -Inseamna ca doar mi s-a parut, a zis mai mult pentru el.

     -P-Probabil, am zis balbaindu-ma, simtind un gol in stomac. Ma duc sa imi fac un dus, am spus iesind din camera.

♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Capitolul 18:

     

         Am deschis usa de la baie, si m-am oprit instant cand l-am vazut pe Anthony admirandu-se in oglinda.

       -O, vai, tu, dar ce frumos esti, spunea catre tipul din oglinda.

       -Eu te vad urat, iar tu te vezi frumos. In concluzie, oglinda e fermecata, am zis razand inainte sa inchid inapoi usa, lasand un Anthony enervat in incapere.

      Peste cateva minute am revenit ca sa verfific daca zona de eliberare fiziologica este libera, si se pare ca am avut noroc.

      Mi-am dat hainele jos si am intrat linistita in dus. Stropii calzi de ploaie imi invaluiau intreg corpul intr-o stare de melancolie, dar in acelasi timp si de placere.

      Am oprit dusul si mi-am luat prosopul, stergandu-mi acele cateva picaturi care nu doreau sa se desparta de corpul meu cald. Am dat draperia la o parte si am iesit din cada. M-am infasurat intr-un alt prosop uscat, rosu, si mi-am dat parul pe spate cu ajutorul mainii stangi, iar cu cea dreapta imi tineam prosopul ridicat, ca nu cumva sa am o surpriza si sa cada intre timp.

       Am iesit deschis usa de la baie, si eram gata sa pasesc pe hol, cand mi-am dat seama ca as putea risca destul de mult. O fata goala, de fapt doar intr-un prosop, in casa cu un cretin: Andrew. Am crasnit din dinti pentru ca nu puteam sa imi fac de cap, si am cautat cu privirea hainele pe care le purtasem inainte. Le-am cautat pe jos, pe dulapior, in dulapior, sub dulapior, dar nimic.

      Deci, imi mai ramanea doar un lucru de facut. Da, dragii mei cititori, trebuia sa ies in salbaticie, sau mai exact in casa mea, sa risc sa fiu prinsa de uranguran (Andrew in cazul de fata). Ma simt ca in jungla.

       Am deschis usa incet, verificand daca holul este liber, macar pana la camera mea. O, da, Dumnezeu ma iubeste! Nici urma de urangutan, sau de tampitul de frati-miu.

       Asa ca am pasit usor pe parchetul de pe hol, ajungand pana in dreptul camerei mele.

       -Cautai astea? am auzit vocea enervanta a fratelui meu, din celalalt colt al holului.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 19, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The 2nd Direction (1D FF)Where stories live. Discover now