Část první, Kapitola 3

11 1 0
                                    

Asi bych nás měl představit. Jsme tu celkem čtyři. Dříve nás bylo pět, ale Jefferyho dvojče Flynn byl odvolán kvůli těžké obstrukční nemoci plic.
Teď už jsme tu jen čtyři:

   Já / Steve - Jmenuji se Steve Lair a nejsem moc vůdčí typ. Jsem tu jako technický pomocník.

   Ayden - Celým jménem Ayden Felix Boary. Je to náš IT Technik a doktor. Je tu z nás určitě nejchytřejší a jako jediný umí strategicky uvažovat.

  Tom - Celým jménem Thomas Timothy Rotes, ale říkáme mu různě. Tom, Tomík nebo Thomas. Je z nás asi nejagresivnější. Je to vůdce naší výzkumné expedice a neustále má nějaké výtky vůči naší práci. Je zasedlý na Jeffa, kvůli jeho víře.

   Jeff - Celým jménem Jeffery Jopstik. Náš průzkumník. Je hrdý na svou víru, což docela dost durdí Toma. Má jednovaječné dvojče, Flynna, který vypadá úplně stejně jako on. Bohužel, někdy kolem pátého měsíce expedice onemocněl a byl odvolán domů. Málem odvolali i Jeffa, ale ten nadřízené přesvědčil, že u něj jde jen o rýmu.

   Kapitán Terry Sean Tressel -  Kapitán zásobovací lodi, která nám dováží jídlo, pitnou vodu, oblečení, pokud potřebujeme něco jiného, tak cokoliv jiného. Je to náš přítel. Vlastně to byl on, kdo nás sem přivezl, a odvezl Flynna. Pracuje pro stejnou společnost, jako my.

  Flynn - Celým jménem Flynn Jopstik. Je jednovaječné dvojče s Jefferym Jopstikem a vypadá naprosto stejně jako on. Byl to Hlavní technik, můj nadřízený. Bohužel byl odvolán kvůli obstrukční nemoci plic. Je to fajn chlap. Rozuměli si s Tomem kvůli jejich společné nenávisti ke křesťanství

PólKde žijí příběhy. Začni objevovat