Co mi to děláte?!

25.6K 746 17
                                    

,,Nemusím vás snad žádat aby jste si sedala." Otočil se na mě a pokynul rukou k židli.

Nevím sakra proč, ale byla jsem nervózní. Bála jsem se jako se malé dítě bojí doktora. Jeho kancelář byla obrovská a mě to začínalo štvát. A to jsem tu byla teprve dvakrát. Než jsem se dostala k malému koženému křesílku, nohy jsem měla rozklepané a to jen z jeho hlasu. Byl vyzívavý, stejně jako jeho výraz. Hned jak jsem dosedla, cítila jsem jemně studený kožený potah na své kůžu.

,,Sluší vám to." Usmál se. Ano, to mi ted sluší. Měla jsem černé šaty z bavlny a byly na tělo takže krásně kopírovaly mojí postavu. Místo vysokých bot jsem měla baleríny. Zlaté. Stejně jako široký pás na mém břiše. Vlasy jsem měla rozpuštěné a hozené za rameny na zádech. Splývaly mi až pod lopatky takže z většiny zahalily veliký vykrojený kus látky na zádech. Skoro půlku zad jsem měla odhalených a právě proto jsem na sobě měla ještě malé bílé sako.

,,To je asi poprvé co jste mi řekl něco bez erotického nádechu." Zvažovala jsem chvilku výběr slov. A když jsem to řekla, úsměv jsem mu oplatila. ,,Od vás i pouhý pozdrav vybízí ženy k sexu." zašeptala jsem, opřela jsem se víc do křesla a pomalu jsem si přehodila jednu nohu přes druhou.

,,Mluvte za sebe prosím." Zvednul se. Nijak jsem na to nereagovala i když moje tělo vřelo jako sopka. Ještě trocha toho napětí nebo jen pouhá poznámka a sopka vybuchne. ,,Přece jste sem nahoru nešla zbytečně." Zastavil se u okna.

,,Ráda bych, kdyby ano." Protočila jsem oči, ale to Erik neviděl. Slyšela jsem jeho smích. ,,Co vás na tom výhledu tak fascinuje?" zeptala jsem se a doufala jsem, že mou změnu tématu přijme.

,,Je krásný, to nestačí?" odpověděl a zároveň mi otázku vrátil.

Zvedla jsem se a stoupla jsem si stejně jako on. Podíval se na mě, ale já jsem směřovala pohledem do dálky. ,,Na světě je mnoho krásy. Tenhle výhled mi nějak krásný neřijde." Pokrčila jsem rameny. A opravdu se mi nezdál nějak přehnaně krásný. Všude jen mrakodrapy a mraky. Byly jsem docela vysoko, takže mraky tu byly vidět skvěle. Dole byli malincí lidé, pobíhající sem a tam, stejně tak i auta.

,,Vybízíte mě?" zeptal se a já jsem k němu hned střelila pohledem.

,,K čemu?" vyprskla jsem a složila jsem si ruce pod prsa.

,,Abych se koukal na vás." Zase ten jeho pohled. Jedno zvedlé obočí a jemně vykukující chrup.

,,Komplimet. To je pěkné." Zadívala jsem se zase z výšky.

,,Spíš předehra. Ještě hezčí." zasmál se a najednou byl za mnou. Jeho ruce byly na mých bocích a já jsem tam hned vymrštila ty svoje. Měl horké ruce.

,,Co my to děláte?!" sykla jsem přes rameno a vzdychla jsem.

,,Zatím nic." Odhrnul mi vlasy na jednu stranu a na holou kůži na krku mi dal něžný polibek. Celá jsem se otřásla. Musel to ucítil trochu se zasmál. Cítila jsem jeho dech na kůžu. Jeho ruce pustily moje vlasy a obkreslovali moje křivky. Nejdřív ruce, pak hrudník, při němž mi drsně zmáčkl prsa v podprsence. Trochu jsem se prohla a opřela jsem se zády o něj. Po hrudníku mi sjel celými dlaněmi po bříšku a skončil zase na bocích.

,,Mám přítele." zašeptala jsem. I když v tu chvíli jsem na Willa vůbec nemyslela.

,,Já ho nemám." zašeptal mi do ucha a pak mi skousl ušní lalůček. Zasmála jsem se. On vždycky ví co odpovědět. ,,Chci tě trápit!" šeptal.

,,Tak mi si tykáme?" usmála jsem se a snažila jsem se koukat z okna.

,,Sex přece není nic osobního." řekl a pak mě přimáčkl k oknu. Zarazila jsem se o sklo rukama a našpulila jsem na Erika zadeček. Přejel po něm rukou a pak se k němu sklonil. Vytáhl mi šaty a kousavým polibkem mi po jemné kůži přejel ústy. Pootevřela jsem ústa a z nich vyšel tlumený sten.

Co to tu sakra dělám?! Chtěla jsem to stopnout, opravdu chtěla, ale Erik mi zajel rukou kolem vnitřního stehna a přes jemnou látku kalhotek mě začal dráždit. Nemohla jsem mluvit. Najednou tu bylo hrozný ticho, kromě našeho vzdychání. ,,Trápíš tím i sebe." vyhrkla jsem ze sebe a čelem jsem se opřela o sklo.

,,Ani nevíš jak moc!" Zase jsem cítila jeho zuby na mém pozadí. Ruku měl mezi mými stehny a když mi jel prsty po stehně až k lýtku, cítila jsem jak má prsty navlhlé. ,,Jsi tak nadržená." zasmál se a přejížděl mi rukama sem a tam po nohách. Nevím proč si vybral zrovna nohy, ale v jednom měl pravdu. Byla jsem nadržená!

Crrr! Zazvonil telefon. Hrozně jsem se lekla a on toho nechal. Byl to můj telefon. Udýchaná jsem hrabala v kapse od sáčka, které kupodivu leželo na zemi. Vyndala jsem telefon a bez váhání jsem dala přijmout. ,,Halo?" křikla jsem do telefonu a snažila jsem se nandat sako. Erik na mě koukal nějak povrchně, asi se snažil zjistit,  kdo je to. ,,Oh, ahoj Wille." Podívala jsem se na Erika. Ten jen zakýval hlavou a popošel dál od okna. ,,Počkej chvilku." řekla jsem Willovi do telefonu a pak přidržela sluchátko aby nic neslyšel. ,,Já... Už půjdu." zašeptala jsem a Erik jen nevrle zakýval hlavou stejně jako před tím. ,,Jo. Taky se mi stýská." vzdychla jsem ne úplně pravdivě a pak jsem odešla z Erikovo kanceláře.

Erik

,,Kurva!" křiknul jsem a kopnul do své židle. Prohrábnul si vlasy a chodil po místnosti sem a tam. Byl jsem naštavný a nevěděl co dělat. V kalhotách mi to vřelo a nevěděl jsem co s tím. Pak jsem zvedl telefon a vytočil svou sekretářku. ,,Carol, mohla bys přijít? Ano. Ty víš proč. Díky." Zavěsil jsem a úsměv mi z tváře spadl. Nechtěl jsem jí! Chci Annu a ne nějakou nadrženou sekretářku. Teď mi ale zbývala buť Carol a nebo moje pravá ruka.

Fuck me, please!Kde žijí příběhy. Začni objevovat