Rolele straniii

53 11 0
                                    

Salutare voua pământenilor. Credeați ca am murit, asa-i? Nu încă. Astăzi ne întoarcem cu o noua poveste buna de aruncat pe geam fără sens, evident. Am mai spus o data, as fi postat cu mult mai devreme dar BAC-ul și scoala in general ma omoara. Deci, fără alte adăugări, enjoy!

———-

1.PETRECEREA (Aoleu, mai stiti povestea aia cu Jack ras-de-hiena in care și autoarea de acolo ȚIPA?)
O fetita pe nume Esma isi facea ziua de nastere la un restaorant. (Bravo fata mea, "restaorant". Mai bâtă de atat poți fi? Vom vedea.)
Invitatii:-La multi ani!!!Cum e sa ai 16 ani? (Coaie, nu e ca și cum ar fi la fel ca acum o zi, când avea 15, wtf)
Esma:-Foarte bine!Mai ales ca sunt cu prietenii mei (Vai ce va linge in fund. In mintea ei d-abia așteaptă sa scape de voi)
Io(cea mai buna prietena ):Oooo! (Clar, stiti ce iese când sunt doua prietene bune? :> Oricum, revenind, de ce pula mea ai pus atât de mulți "o" și cu ce sens?)

2.PRIMIREA COSMARULUI (DE CE SE ȚIPA INCONTINUU? NU E NIMENI SURD.)
Esma a desfacut totate (Era cât pe ce sa nu observ, coaiemiu. Ce-i cuvantul ala "totate"? Un translator, va rog!) cadourile.Io i-a adus o pereche de role negre. (Măcar are gramatica buna cât de cât, dar totusi unde-i intriga?)
Esma:-Multumesc!!!Chiar asta imi doream de ziua mea. (De ce pui atâtea semne ale exclamării? Păstrezi și pentru mai tarziu sa ți le bagi in fund?)

3.ACIDENTUL (ACCINDENTUL*. DUPĂ CUM VEDETI, LA EA UN CAPITOL DUREAZĂ 2 SECUNDE)
Dupa ce s-a terminat petrecerea Esma a mers acasa cu Io (N-aveti și voi parinti sau sunteți orfane?) dar era incaltata cu rolele. (ȘI?)
Ea a mers un pic (BRAVO! Măcar n-ai scris ca majoritatea analfabeților "umpic") mai repede pentru a testa rolele.
Esma:-Uite,Io!!!Pot sa ma invart!!!!!(Mamă, va dati seama ce a făcut.. S-A INVARTIT. Sa ne facem cruce dracu, nimeni nu a putut pana la ea.)BBBBBFFFFFF ...... (Nu stiu ce dracu e asta, dar sa zicem ca e sunetul ala când cazi și îți rupi mufa de asfalt)
Esma a cazut si s-a lovit la cap. (Foarte bine, asa poate s-a trezit din prostie.)
Io a dus-o la spital. (Neinteresant)

—————

Da, cam asta a fost tot. Povestea am pus-o deja in lista potrivită pentru a va arata și voi iubirea față de autoarea noastra.

Clișeele wattpad-uluiWhere stories live. Discover now