camera de sufragiere

108 14 8
                                    

Ziua buna, oameni. Demult voiam sa adaug cărțile autorului meu preferat pe numele lui David in aceasta carte. Omul este un adevarat geniu și un guru al literaturii. Enjoy!

am fost odata intro camera de sufragiere (Cred ca "sufragerie" era cuvântul, dar ce stiu eu?) am facut bum (Ai făcut "bum" de la atata prostie, te inteleg) pentru ca era fantome si demoni si faceai caca pe tine la care fac eu la demoni (Erau*. Ok, deci se vede după scriere ca e un troll, dar totusi frăție, cât de bolnav sa fii sa îți futa capu' asa dintr-o data o "poveste" d-asta?)

- demonilor lasatima (BAA, măcar are linie de dialog, ok?)
- nu
- bn (Chiar nu am idee de ce m-a bufnit rasul când am citit asta)

ji eu aveam un prieten la mn la care fac la el (Bum, a scos prietenul din buzunar ca-l avea bagat bine acolo)

- hai sa fugim rpd pana nu ne prinde!!!!
- bn (Iara asta, deci rad ca prostu' =)) )

in timp ce fugeam adica ma invarteam impreuna cu prietenu meu in sufragiere ma gandeam (Minune, nu cred ca ai gândit) "dc nu ne laza in pake doar mam basit nu credema ca invoca demoni basina " (Pe viitor, sa nu va mai basiti ca pățiți ca el, invocați fantome. Man, i-a futut capu' toate ideile posibile da' sa deschidă usa sa plece, nu s-a gândit. Fuck logic, oricum e troll, sper)

prietenu meu imi arata un borcan cu sare dar de fapt era zahar si lam mancat ca sa fim mai energici (Sa va basiti mai mult, gen) dupa mam dus dupa o lamanare si am aruncato si fantomele sau speriat de ea la care fac eu (Sa îmi explice cineva ce e aia "lamanare" si sa îmi explice cineva de ce exprimarea seamana cu niște castraveți murați)

- dc nu ne lasi fantomelor ce vam facut (Au vazut și ele ca sunteți prosti de bateți pari in asfalt cu capu')
- vrem sa va omoram deaia
- da dc (De ce oare?)
- nuj (Coaie, fantomele astea-s mai proaste decât voi, suflete pereche)
- no sa reusiti sa ne omorati
- mai vedem noi ahahahahahha (Vai de capu meu)

dupa care spun vraji "pisamas pe mata " si alte vraji (Noi trăim in 2018, David trăiește in 2135. Înjurăturile sunt vraji. Foarte bine de reținut pentru viitor)

la care fac fantomele
- o nu termina ne caca pe noi
- asta meritati daca veniti din basini (Doar Imaginați-va scena asta in viața reala)
- bn ("bn". S-au predat și fantomele când au vazut ca prostia lui întrece prostia lor)

la care ii fac eu

- dc nu neati lasati in pace cand vam cerut (Sărim peste toate greselile gramaticale)
- pt k suntem fantome dc nu (Fantome din BĂȘINI, mi se pare normal, vad d-astea in fiecare zi, vin mereu și îmi spală pe jos in baie)
- offfff nu intelegi (Ba crede-ma ca a inteles toată lumea ca poate sa îți futa mintea aia a ta, probabil ai făcut "povestea" când erai pe WC)
dupa care distrugem fantomele si plecam ('Ai de pula mea, pana acum nu i-a fătat capu' ideea sa plece. Una peste alta, avem final fericit, deci sa sărbătorim)

——

Deci asta a fost toată "povestea", o bag in lista de lecturi sa va arătați afecțiunea ca de obicei. O sa va mai arat pe viitor capadoperele acestui autor neînțeles.

Clișeele wattpad-uluiWhere stories live. Discover now