Sex cu Vlad Munteanu

306 17 15
                                    

Salutare oameni, după cum puteți vedea din titlu, o sa fie o carte "mirifica". Fără alte introduceri, sa intram in paine.
Atenție: Limbaj vulgar.

Ma numesc printesă Andreea am 15 ani si mama nu ma lăsa sa il urmaresc pe Vlas Munteanu ... (Bun, in primul rand, tu stii unde îți bagi virgulele alea inexistente, in al doilea rand cine pula mea e Vlas, in al treilea rand cred ca am luat cancer deja)

Intr-o zi m-am dus la XXL sa cumpăr banane (N-am auzit pe nimeni ca se duce la XXL după banane, sau na, poate tu vrei d-alea XXL. Nebuno) și m-am ciocnit de Vlad Munteanu și in momentul acel am ramas blocat si uimit (AM DESCOPERIT OAMENI BUNI. Andreea noastra e baiat dar ii e rusine sa recunoască, of) ca lam (l-am*) vazut pe Vlad ...

O sa sar peste detaliile neimportante

Am plecat impreuna cu Vlad si ne-am oprit pe o banca si am inceput sa comunicam si am cazut ca avem multe in comun ! (Ati căzut in cap sa inteleg, altfel nu-mi explic)

Eu m-am asezat pe patul lui Vlad m-am dezbracat dar Vlad cand s intrat ia cazut plafarele cu apa (Coaiemiu, ce? =)) Deci prostului i-au căzut "plafarele". Lasa boss, ma duc eu maine special la Plafar și îți iau altele, îți promite fratele tau) si a sarit pe mine !

Vlad :Te astept o sa te ard cu biciu iubi ❤️ (Chiar era necesar sa pui și inima aia, logic)
Eu :Sabia astept dar sa iei prezervative iubire ca dupa raman gravida .. (Ahaa, deci acum m-am prins. Nebunatica are fantezii cu sabii. Cu săbii, cazmale, sape, stiti voi)

Iar dupa 3 luni eu si Vlad ne-am casatorit si avem 5 copiii (Nu era nevoie și de al treilea "i") frumosi 2 fete si 3 baieti ... (Deci man, eu ca baiat nu prea le am cu toate chestiile astea cu sarcinile și nu mai stiu ce, DAR, sunt sigur ca un copil se naște după 9 luni. Deci, nu stiu in ce univers al prostiei trăiți voi)

Sfarsit povestei.!❤️ (De ce ai avut nevoie de punct plus semnul exclamării, dracu stie. Măcar asta e cea mai buna parte din poveste, ca s-a terminat)

——

Deci cam asta a fost tot, poate o sa continui dacă mai vreți. O sa încerc sa pun toate "cartile" astea intr-o lista de lectura sa le arătați și voi putina afecțiune autorilor noștri.

Clișeele wattpad-uluiWhere stories live. Discover now