Part 1

38 1 0
                                    

Ik word wakker, en het eerste wat ik doe is mijn mobiel nemen, en kijken of dat ik nieuwe berichten heb. Ik neem mijn gloednieuwe Iphone 5C met gouden achterkant, van mijn nachtkastje. Ik ontgrendel hem, en zie een bericht van Kyle. Mijn vriendje, voor de duidelijkheid. 

Goodmorning sunshine, 

lekker geslapen? Spreken we af aan het rondpunt om 8u? Love You.Bye xx

Ik glimlach. Ik en Kyle wandelen elke dag samen naar school. En dat is dan iedere keer een andere plek. Vandaag spreken we dus af aan het rondpunt, op het einde van mijn straat. Mijn vingers glijden  over het scherm, en voor ik het weet heb ik met mijn ogen naar de deur gericht, en heel bericht getypt. Binnen 5seconden komt mijn zusje binnen. Ze komt me altijd stipt om 7.00u wakker maken, en nu ist het 06.59.55u. Dus, nog 5 seconden. 5...4...3...2...1* Ladies all across the world listen up,we're looking voor recruits, if You're with me let my see You hand stand up and salute.Get your killer heels, sneakers, pumps or lace up your boots representin' all the woman salute, salute.* Had ik trouwens al gezegd dat ze een Huge Mixer is? En met huge, bedoel ik ook huge! 'Tijd om op te staan, liefste zusje.' Zegt ze glimlachend. 'Ja , ik ben al een kwartier wakker hoor.' Lieg ik half tegen het 16jarige meisje voor me. 'Oh ja?' vraagt ze grijnzend. Huh? Ze haalt haar mobieltje tevoorschijn, en typt een paar dingetjes in. Daarna komt ze mijn richting uit, en toont iets. Het is een foto van ik , slapend. En het uur en datum staat erbij. 23/05/2014 06.45u. Jupp, dat is van vandaag. 'Oke, oke. Ik ben pas 5minuten wakker.' ' Aha.' roept ze alsof ze iets groots heeft ontdekt. Ik zucht, en dwing haar dan mijn kamer uit te gaan. Ik loop naar mijn kast, en neem een setje. Ik heb een mintgroene , Highwaist rok, een zwart met gekleurde bloemen top met een grote, witte letters NEVER op. Ik neem uit mijn onderste lade mijn lichtbruine enkellaarsjes, en neem alles mee naar de badkamer. Ik trek de highwaist heel hoog, zodat je nauwelijks mijn blote buik ziet. Dat mag namelijk niet op school. Ik doe vlug mijn enkellaarsjes aan, en doe dan een lichte krul in mijn haren. 

Ik kom beneden, en mijn ouders, en zus zitten al aan tafel. Ik schuif bij, en neem een bolletje. Ik smeer er choco op, en neem een slok van mijn fruitsap. 'En , zie je de toetsen zitten?' vraagt mijn vader me. 'Euhm, nee. Du-huh! Geen dansles, chiro , nada noppes.' Antwoord ik hem. Hun ook met hun domme regels. Je moet alle aandacht bij je toetsen houden. Dus geen hobby's , niet uitgaan, en al zeker geen vrienden uitnodigen. Je zal ons later nog bedanken. Is hun regel. Jaja , later bedanken. Ik eet het laatste stukje van mijn brood op, en ga dan naar de gang. Ik trek vlug nog een sjaaltje boven mijn kleren aan, en een blazer. Ik neem mijn tas, en maak dan mijn weg naar het rondpunt. Als ik aankom, zie ik Kyle al staan. Hij staat met zijn handen in zijn zakken. Als ik bij hem kom, begroet ik hem met een kus. 'Hey, schat.' 'Hey babe.' Ik grinnik, en voel mijn wangen roze kleuren. Ik hou ervan als hij me zo noemt. 

Als ik aankom op school, komt mijn beste vriendin Jessie op me afrennen. 'Heb je het al gehoord?' 'Wat?' 'Er is een nieuw meisje in onze klas. Cheyenne Mclean.' 'Wat Cheyenne? Da's mijn ex lief.' Komt Kyle in ons gesprek.

Het is zijn exlief. 

AmnesiaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu