Final| Aşkın dayanılmaz çekiciliği

5.7K 533 431
                                    

Vancouver Sleep Clinic - Flaws

bisssürü yorum istemeye geldim :")


"Aşkın ve cinsel hazzın karıştırıldığını düşünüyorum bazen." Taehyung göğsümde uzanırken mırıldandım. "İnsanlar cinsel olarak aldığı zevki aşk zannediyor olabilirler mi?"

"Bu da nereden çıktı şimdi?"

Kafasını göğsümden kaydırarak usulca bana bakarken televizyonun kısık sesi tamamen yok olmuştu. Saçlarına minik bir öpücük kondurdum. "Bilmem, kafama takıldı şu an."

Aslında biliyordum. Taehyung'un bugün doğum günüydü ve eğlenebileceğimiz bir organizasyon hazırlamıştım. Eşi olarak. Şimdi de gecenin bir vakti göğsümde uzanırken sorasım gelmişti.

"Yani... karıştıranlar olabilir elbette." demişti benden tamamen ayrılarak. Sırtını yasladı karşıya. "Er geç farkına varırlar fakat."

"Tensel hazın vermiş olduğu o göğüsteki uyuşukluğa aldanmak, bu durumun içinde olmak gerçekten bulutların içinde dolandırıyor olabilir ama ya sonra? Heves geçtiğinde ne olacak?"

"Aşkın sadece soyut olduğunu düşünmüyorum." Elini kafasına yaslayarak bana baktı. Üzerindeki çıkarmaya üşendiği kazağı duruyordu. "Ten uyumu da aşkın bir parçasıdır."

Bu beni güldürmüştü, bunu en iyi ben anlayabilirdim belki de. Sevgimi ve ilgimi dokunarak, ten teması kurarak göstermeyi sevenlerdendim. "Demek istediğim, yaşlandıklarında? Sakat kaldığında birisi? Bu birleşim devam eder mi? Açıkçası ortada sevgi yoksa sanmıyorum. Belki başka dürtülerden dolayı kalır, o da belki."

Kafasını hafifçe kaldırıp gözlerini bana indirdi. Yüzünde hafif çapkın bir gülümseme oluştu. "Bana âşık mısın?"

Aynı gülümsemeyle karşılık verdim. "Âşık olduğumu nasıl anlarım? Cinsel bir hazla karıştırıyorsam?"

Üzerimizde tek köşesinde yanılı loş ışığımıza, dışarıdaki buz gibi havaya inat sıcak odamızdaki parlayan bakışları eşlik ediyordu eşimin. Bu soruyu neden sorduğumu anlamıştı ve anlatması için, üzerimde göstermesi için can atıyordum. Aramızdaki kuralsız bir oyundu bu, oldukça zevk aldığım...

Usulca yaklaşarak gözlerime baktı. "Nasıl anlarsın?" Kalın sesini devreye katmıştı, belki bu bilerek yaptığı bir şey değildi ancak öyle bir hoşuma gidiyordu ki... Taehyung'un, sevgili eşimin konuşmasını, sesini duymayı seviyordum.

Karşılık vermeden bir sonraki atağını bekledim gözlerine bakarak. Bakışlarını benden çekerek bileğimi uzun parmaklarının arasına alarak önce elimin içini öptü. Gözlerim anbean hareketlerini izliyordu. "Ufak, masum dokunuşların bir anlamı olmalı," dedi öpücüğünü bileğimin içine taşıyarak. Kahverengi, anlam yüklü bakışları üzerimdeydi, seviyordum. Bu ağırlığı taşımayı seviyordum. "Partnerinin gerçeklerine kulak tıkamamalısın." Bileğime minik bir öpücük daha. Ardından yüzüme yaklaştı. "Eğer hayatının yarısının senden oluştuğunu söylüyorsa, bunu hissetmen gerekir. O zaman bir anlamı olur."

Göğsüm normal ritminden daha hızlı şekilde atmaya başladığında bu kadar erken etkilenmem onu eğlendirmiş olmalı ki tatminkâr bir gülüş şekilli dudaklarına oturdu. Yüzüme yaklaşan karakteristik yüzüne baktım. Gözlerimiz buluştuğu anda bakışları dudaklarıma kaydı. Yumuşak demeyecek sertlikte ancak sert de olmayan, kaçamak bir öpücük çaldı dudaklarımdan.

[✓] dietician ➸ vminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin