~5.BÖLÜM~

7.1K 350 5
                                    

Denizin ağzından
Ben sınıfta olan bir kiz neden burda kavga olacağını sormuştum. Kızda " Azra, Mehtap ve Hande tüm okula bir bilgi yaymış ya doğru ya da yanlış bence bu bilgi yanlış Azralar Gecelerden intikam almak için böyle bir dedikodu yapmıştır" dedi.
Bulut daha fazla dayanamayarak " yeter ne bilgisi ne dedikodusu anlat artık " dedi. Kız hemen anlatmaya başladı. " Dediğim gibi Azralar tüm okula dedikodu yaymış , dedikodu ise şu Gece Deniz ile Gündüz Bulut ile Güneş Toprak ile yatmış " dedi. " Bizim neden haberimiz yok " dedim. Kız tam konuşacakken Mehtap' ın sesi gelmişti. " Sanki yatmadiniz?" "Madem yatmadiniz o zaman neden Gündüz ile Bulut beraber oturuyor?" Mehtap cümlesini bitirmesiyle Gündüz Mehtabın üstüne atladı ve kavga başladı. Gündüz kavgaya başladıktan sonra hemen Gece'de Handeyle kavgaya girdi. Kızlar böyle kavga ederken sınıftan bir kaç kiz ayırmak istemediği için hemen sınıftan çıkarak müdürün odasına doğru gittiler. Kızlar sınıftan çıktıktan 5-10 dakika sonra sınıfa müdür ve bir kaç öğretmen geldi. Öğretmenler kızları ayırırken müdür konuşmaya başladı. "Azra , Mehtap, Hande odama geliyorsunuz. " dedi. Mehtap " ama hocam ilk kızlar bize sataştı. " Müdür " ilk Gece ve Gündüz başlatmış olamazlar çünkü 1 durduk yere kimseye karışmadıklarını biliyoruz. 2 okulda çıkarttığınız dedikoduyu biliyorum. Aslında da erkekler başka siniftalardi ama Gündüzlerle, Bulutlar durmadan tartıştıkları için ceza olsun diye aynı sınıfa aldım ve Gündüz ile Bulut ' un bir arada oturması sadece tesadüf " dedi. Ne kadarda uzun konuştu be diye geçirdim içimden. Mehtap ,Hande ve Azra denilen kızlar müdürün odasına giderken Gece , Gündüz ve Güneş yerlerine oturmuşlardı. Sanki az önce hiç kavga etmemiş gibilerdi. Gece beni baya bir sınır ediyordu. Normalde hiç bir kiz bana bağırmaya cesaret edemez ama ben şuan cahilliğine veriyorum. Çünkü daha kimse bizim mafya olduğumuzu bilmiyor. Bilseler bile kızları dövecek kadar düşmedim, düşmedik. Masum , saf kızlara karşılaşmasına hep karşıydık. Şimdi diyeceksiniz ki kızları kullanıyorsun diye o kızlar masum değiller neyse bu konuyu fazla uzattım. Hoca derse gelip yoklamayi almıştı. Ders fizikti çok sevmesemde konulara hakim olduğum için uyumaya karar verdim.
Gecenin ağzından
Ders bittikten sonra kızlarıda alıp kantine gittik. Güneş kantin sırasına dogru giderken bende Gündüz ile beraber masaya oturmuştuk. Güneş geldiğinde bize birer tane çikolata uzatmıştı. Gündüz hiç düşünmeden çikolatayı açıp yemeye başlamıştı. Bende cikolatami alıp yemeye başladığım sıra karşımızdaki sandalyeler çekilmişti. Oturanlara baktığımızda Deniz ,Bulut ve Topraktı. Elimizdeki çikolatalari masaya bırakıp karşımızdakilere bakmıştık. Ben " ne var?" Der gibi Denize bakarken Deniz ne demek istediğimi anlamış gibi konuşmaya başladı. " o kızlar neden oyle bir dedikodu yaydi" dedi. " Geçen ettiğimiz kavganın öcünü almak için böyle bir şey yaptı " dedi. Güneş Denizin sorusunu cevaplayarak. Bulut " peki siz nede bu kadar rahatsinzi " dedi. Gündüz 'de " 2-3 yıldan beri alistik yani" dedi. Toprak " ne yapacağından korkmuyor musunuz? " dedi. Gündüz " hayir hatta bu ettiğimiz kavganinda öcünü almak isteyecek" dedi. "Evet bu kadar sohbet yeter " dedim ve kızlarla beraber kalkıp sınıfa doğru ilerledik. Sınıfa çıkıp yerlerimize oturduğumuzda erkeklerde gelmişti. Deniz ve Toprak bizim iki sira önümüzde oturuyorlardı. Bulut ise Gündüz ' ün yanında oturuyordu. Bende Güneşle oturuyordum. Ders zili çaldığında kimya hocası derse girmişti. Hoca yoklamayi almaya başladığı sıra kapı çalınıp içeriye Azra, Mehtap ve Hande girdi bizim yanımızdan geçerken bu yaptığıniz karşılıksız kalmiyacak dedi ve yerlerine geçip oturdular. Denizlerde duymuş olmalılar ki onlarda kafalarını kaldırmış bakıyorlardı. Gündüze baktığımda uyuyordu. Azra gilin dediğini duymamıştı. O zaman.
×××××××
Hoca dersin son 15 dakikasında bizi serbest bırakmıştı. Gündüz,' e baktığımda hâlâ uyuyordu. Normalde Gündüz bu kadar çok uyumazdı. Bulut' u dürtükleyip "Bulut Gündüz uyuyor mu? " dedim. Bulut Gündüz 'e bakıp " evet uyuyor neden sordun?" dedi. "Normalde Gündüz bu kadar uyumaz nerdeyse son derse gireceğiz " dedim. Bulut " hmm, tamam anladim " deyip önüne döndü. Ben biraz şüphelenip Gündüz 'ün yanına yanına gidip baktığımda hâlâ uyuyordu gece kâbus görmüş olmalı ki uyuyordu. Tenefüs zili çaldığında Bulut yerinden kalkmamıştı. Çünkü Bulut duvardan tarafta oturuyordu. Biz boş boş oturken Bulut 'un bana seslenmesiyle ona baktım. Bulut "Gece , Gündüz 'e bir baksana terlemiş ateşi var heralde " dediğinde hemen ayaklarım Gündüz normalde kabus gördüğü zaman terlerdi. Ve doğru çıkmıştı. Bulut ' a bakıp Bulut, Gündüz ' ü sars uyandırmamiz lazım Güneşte tuvalete gideceği zamanı bulmuştu. Bulut "neden?" diye sorduğunda "kabus görüyor eğer uydurmazsak çığlık çığlığa bağırıp uyanır yoksa " dedim ve uyandırmaya çalıştık. En son uyandirdigimizda hemen bana sarılmıştı. Ben " kalk bi yüzünü yika hadi geçti bak bise yok " dedim. Gündüz "Tamam" diyip kalkmıştı. Gündüz sınıftan çıktığında Bulut 'a "Teşekkür ederim dedim sonrada sırama geçtim. Ders zili çaldığında Gündüz hâlâ gelmemişti. Normalde gelmesi lazimda ama sakinleşip gelmek istemiş olabilirdi.
×××××××
Lütfen okuduktan sonra yorum ve vote atabilirmisiniz?

MAFYA VE KIZ LİSESİ (Ara Verildi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin