~2.BÖLÜM~

10.7K 497 35
                                    

Medyada kızların resimleri var.
Iyi okumalar;

TOPRAK' IN AĞZINDAN:
Okula girip arabaları park ettiğimizde bütün gözlerin bize dönmesi gerekirken kimse bize bakmayınca bu işin içinde bir iş olduğunu anladım. Bulut ile Deniz' e dönüp "bu işin içinde bir iş var" dedim.
"Aynen abi ya bu işin için- " Deniz' in cümlesini bölen bir " oooo" lama sesiydi.
"O tarafta bir olay var galiba gidip bir bakalım" dedi Bulut. Eliyle işaret ettiği yere doğru ilerlerken sesler yükselmeye başladı.
"Ay bebeğim, sizde haklısınız tabi her sabah sizi uyandıracak bir aileniz yok ondandır" dedi tartışan kızlardan biri. Bunu söyledikten sonra karşıdaki kızların yüzleri düşmüştü ama belli etmemeye çalışmışlardı. Bunun üzerine yüzü düşen kızlardan biri "sizin aileniz varda ne olmuş sizi sürtük olmaktan kurtaramamış " dedi ve tekrar bir "oooo" sesi yükseldi. Karşı gruptaki başka bir kız "en azından bizim bir ailemiz var" dedi. Kızın bunu söyledikten sonra yüzü düşen kızlardan biri karşıdaki kızın üzerine atlaması ile diğer kızlarda kavga etmeye başlamışlardı. Inanmiyacaksınız ama gerçekten kızın üzerine atlamaştı. Kimse kavga eden kızları ayırmıyordu herkes kızları izliyorlardı . Ama gerçekten kız kavgası izlemesi eğlenceli oluyormuş. Hâlâ kızları kimse ayırmayınca bende bizimkilere "abi kızları kimse ayırmıyor gelin bari biz ayıralım" dedim. Kavga eden kızların yanına doğru ilerledik ve yüzü düşen kızların sürtük diye adlandırdığı kızların yüzü kan içindeydi. Kızlar acatip derecede iyi dövüyorlardı. Öğrencilerden duyduğumuz kadar ilk kızın üstüne atlayan kızın adı Gündüz ondan sonra diğer kızın üzerine atlayanın adı Gece bu iki kızdan sonra en son kalan kızın üzerine atlayanın adı ise Güneşmiş. Ben Güneş' i, Bulut Gündüz' ü, Deniz ise Gece' yi bellerinden tutup çekmemiz ile kızlardan yumruk yememiz bir olmuştu. Bizim ağzımızdan "ahh" diye acı dolu bir inleme sesi çıkmıştı. Etrafımıza toplanmış olan kızlardan ise "aaaaaa" diye ses yükselmişti.

GÜNEŞ' İN AĞZINDAN:
Asya' nın dediği şey ile Gündüz daha fazla dayanamayıp Asya sürtüğümüzün üstüne atlamıştı. Gündüz' den sonra Gece' nin Mehtap' ın üzerine atlaması bir olmuştu. Hatta fazla bile dayanmışlardı. Son olarak ben Hande' nin üzerine atlayıp saçlarını elime dolayıp yumruk atmaya atmaya başladım diğerleri gibi. 2-3 dakika geçmesine rağmen kızların yüzleri kan içinde kalmıştı bile. En son belimizden tutulup çekildiğimiz an arkamızı dönüp bizi çekenlerin suratına yumruğu geçirmiştik. Biz yumruk attıktan sonra bahcede olan kızlardan "aaaaa" diye ses yükselmişti ve bu yumruğu haketmişlerdi. Biz kavga ederken kimse bizi ayırmaya cesaret edemezdi. Çünkü ne olacağını çok iyi bilirlerdi. Kızlara baktığımda onlarda Asya ve Mehtap sürtüğünü bırakmış bizi çekenlere bakıyorlardı. Bende dönüp beni çekene bağırmaya başladım. "Sen kimsin de beni çekiyorsun!!" diye bağırdım karşımdaki çocuğa. Karşımdaki çocuk çenesini tutarak konuşmaya başladı. "Napsaydık kızları öldürmenize izin mi verseydik" dedi. Gündüz ordan hemen atlayarak "biz bir şey yapmadık ki azıcık dövdük dimi ama Gece" diyip sırıttı ve bu sırıtmanın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorduk. Gündüz ve Gece' nin psikopatça sırıtışlarındandı bu. Gece ise onun dediğine sırıtıp cevap verdi. "Yani çok azcık dövd-" derken cümlesini müdürün gelmesi ile tamamlayamamıştı. Müdür
"Gündüz, Gece, Güneş yine siz neden kavga ettiniz!?" diye bağırdı ve devam etti "kavga etmekten bıkmadınız mı? ben size laf anlatmaktan bıktım artık" dedi müdür. Ben müdürü dinlerken Gece ve Gündüz müdürle ilgilenmiyorlardı bile çünkü burdan sonra nereye gidileceğini biliyorlardı. Tabi ki müdürün odasıydı. Müdür ile beraber ilerliyorken müdür bir şey hatırlamış gibi arkasını döndü ve bizi ayıran çocuklara bakıp konuşmaya başladı. "Çocuklar sizde odama gelin" dedi. Anlamamıştım, acaba neden o çocukları odasına çağırmıştı.

DENİZ' İN AĞZINDAN:
Müdür gelip kızlara kızarken Gece ve Gündüz denilen bu iki kız hiçte müdürü dinlemiyorlardı. Ama Güneş onlara bakaraktan birazcık dinliyordu. Müdür kızlarla beraber arkasını dönüp giderken bir şey hatırlamış olacak ki bize dönüp "çocuklar sizde odama gelin" dedi müdür. Biz müdürün odasına doğru ilerlerken Bulut kızlara "neden onlarla tartıştınız" diye sordu. Adını hatırladığım kadarıyla Gündüz, Bulut' a "bu konunun sizi pwk ilgilendirdiğini sanmıyorum" dedi.
"Biz olmasaydık kızları öldürüyordunuz ama" dedim kızlara dönüp. Gece ve Gündüz sırıtarak "aaa, biz bir şey yapmayacaktık ki sadece azcık dövecektik" dediler. Toprak ağzını açıp tam bir şey diyeceği zaman müdürün odasına gelmiştik ve müdür kapıyı açıp bizim odaya girmemizi bekledi. Biz odaya girdikten sonra müdürde girip sandalyesine oturdu. Biz erkekler otururken kızlar ayaktaydılar müdür ilk olarak kızlarla konuşmaya başladı. Gece, Gündüz yetmedi mi kavga etmeniz daha kaç kişiyle kavga edeceksiniz" dedi. Gece müdüre bakıp "hocam biz kaç kişiyle kavga ettik ya abartmadı mı sence Gündüz" dedi. Evet, hocam sanki her gün kavga ediyormuşuz gibi konuşuyorsunuz" dedi. Müdür " öyle mi kızlar bunlar ne peki o zaman" dedi. Dolaptan 2 tane dosya çıkartarak kızlara gösterdi....

Lütfen okuduktan sonra vote ve yorum atabilir misiniz??

MAFYA VE KIZ LİSESİ (Ara Verildi)Where stories live. Discover now