~3.BÖLÜM~

9.6K 446 11
                                    

GÜNDÜZ' ÜN AĞZINDAN:
Müdür dolaptan bir kaç tane dosya çıkardıktan sonra "bu elimdekiler öyle demiyor ama Gündüz Hanım" dedi. Gece "hocam tamam azıcık kaçırmış olabiliriz hem Güneş' e neden bir şey demiyorsunuz" dedi. Güneş Gece' nin karnına bir dirsek atmıştı. Güneş Gece' ye sessizce "kızım sussana ne diye beni ortaya atıyorsun" dedi. Müdür "sıra Güneş' e de gelecek zaten onun dosyalarıda birikiyor" dedi. Dolaba doğru ilerlerken Müdür Güneş' e bizim dosyalarımızdan az bir kaç dosya verdi. Müdürün masasının önündeki koltuklarda oturan çocuklardan biri konusmaya basladi. "Neden bu dosyalari isleme katmiyorsun Mudur "dedi. Ben hemen söze baslayacakken mudur araya girerek benim cevap vermemi engellemişti.
"Kızların ailelerinin bana cok yardimi dokunmustu. Kizlari kendi çocuklarimdan ayirmadim ayırmamda onlar bana emanetler "dedi. Mudur bunu dedikten sonra oda da bir sesizlik olmustu. Yuzumuzde gercek bir gulumseme ile müdüre bakmistik. Mudurde bize oyle bakıyordu. Yuzumuzdeki gülümsemeyi sildikten sonra oturan çocuklara dönüp konusmaya basladim. "Cevabini aldığına gore fazla konusma "dedim. Oturan çocuklardan biri "ne kadar konusup konusmayacagimi senden öğrenecek degilim"dedi. Gece tam birsey diyeceği sıra mudur odaya girip "bence artik anlasaniz iyi olur"dedi. Ben müdürün ne demek istediğini anlamayarak"anlamadik hocam neden iyi anlasalim"dedim. Müdür oturan çocuklara dönüp "sinifiniz 12-B artik kizlarla ayni siniftasiniz"dedi. Gece ve Gunes ayni anda "neden bizim sınıf hocam "dediler. Müdür "uzatmayın kizlar zaten sabah gec kalmissiniz dersinize hadi " dedi ve konuyu kapatip bizi odadan disari çıkarttı. Biz önden ilerlerken erkeklerde okulu bilmedikleri icin arkamızdan bizi takip ediyorlardi l. Sınıfın onune geldiğimizde kapıyı calip sinifa girmistik şansımıza hoca derse girmişti. Hocaya dönüp "Müdürün yanindaydik hocam gec kaldığımız icin ozur dileriz "dedik ve yerimize oturmadan tekra hocaya "Hocam bunlar yeni öğrenciler artik bu sınıfta olacaklarmis mudur söyledi "dedim. Kiz lisesine erkek almayacaklardi hani müdür bey öyle demişti ama demek ki artik alınıyormuş neyse"dedi. Hoca bize siz yerinize geçirebilirsiniz kizlar dedi. Biz yerimize gecmistik. Ben tek oturuyordum. Geceylede Güneş oturuyorlardi. Hoca erkeklere dönüp "kendinizi tanıtin cocuklar"dedi. Beni kavgada belimden tutup ayıran çocuk başladı ilk basta "ben Bulut Karakurt" dedi ve sira Geceyi tutan çocuğa geçmişti "ben Deniz Ateş"dedi. Son olarak ise Güneşi ayıran çocuk "bende Toprak Yılmaz "dedi. Hoca "tamam çocuklar boş sıralara oturabilirsiniz dedi". Ah hayır ama sadede bir sıra ve benim yanim boştu.
BULUT' UN AĞZINDAN:
Hoca kendimizi tanıtmamızı istemişti.
Kendimizi tanıttıktan sonra hoca boş yerlere geçebilirsiniz demişti. Bir sıra ve bide Gündüz' ün yanı boştu. Ah, buda şansızlık ama ya Denizle Toprak boş sıraya otururken banada Gündüz' ün yanına oturmuştum. Diğer kızlar bana hatta bize resmen ağızlarının sularını akıtarak bakıyorlardı. Ah tabi bakacaklar kız lisesinde tek erkek bizdik ama artık başka erkeklerde gelebilirmiş falan hoca öyle birşeyler demişti. 1.ders böyle geçmişti. Zil çaldığında Gündüz kızlara hadi gidiyoruz diyip çıkmıştı. Toprak gelip yanıma otururken Deniz sıranın kenarına oturmuştu. "Deniz sırıtarak Gece' nin eli baya ağırmış lan bir an çenem yerinden oynadı sandım ya" dedi. Toprak Deniz' in bu dediğine gülerek konuşmaya devam etti. "Aynen abi ya bir an kız  olduklarından şüphe etmedim değil  yani" Denizle Toprak' ın bu konuşmasının üzerine ikisi birden kendi söylediklerine gülmeye başladılar. Biz böyle bir kaç dakika konuştuktan sonra ders zili çalmıştı. Kızlar geldiğinde başımızda bekliyorlardı. Deniz' de kızlara dönüp "hayırdır ne diye öyle bakıyorsunuz yoksa çok mu yakışıklı buldunuz bizi" dedi. Gece ise "o kadar çok yakışıklı bulduk ki sizi sabah ki gibi yüzünüze tamda şöyle gözünüzün oraya güzel bir yumruk nasıl olur diye düşünüyorduk öyle değil mi Gündüz" dedi. Gece Gündüz' e sırıtarak bakarken bu sefer Gündüz' de sırıtarak cevap vermişti. "Hemde nasıl güzel olurdu böyle gözünüz mor mor" dedi. Kızlar konuşmasını bitirdikten sonra Deniz' in sırıtan yüzü sinirli bir yüz ifadesini almıştı. "Dua edin ki kızsınız yoksa size ne yapacağımızı çok iyi gösterirdik size" dedi Toprak. Güneş' te ordan atlayıp hemen cevap verdi. "Hadi ya öyle mi? bana bakın biz sizin bildiğiniz o kızlardan değiliz ha çok mu o kız - " Güneşin cümlesi  Gündüz'ün konuşmasıyla kesilmişti. "Tamam Gece Güneş yeter uzatmayın ve sizde yerimden kalkın çökmüşsünüz yerime hemen" dedi. "Burası tek senin yerin değil istediği gibi otururlar sen karışamazsın ne yapacağımıza" dedim. "1 Burası senin sıran değil senden önce ben oturuyordum. 2 Siz bize karıştığınız  sürece bizde size karışırız" dedi  Gündüz. Hocanın içeri girmesiyle çocuklar yerine geçmişti. Gündüz' de yerine oturmuştu. Okulda ilk günümüz biraz aksiyonlu geçmişti ama yinede fena değildi......

Lütfen okuduktan sonra yorum ve vote atabilir misiniz??
Instagram hesaplarımız =
lmnasan
Aleyna.even01

MAFYA VE KIZ LİSESİ (Ara Verildi)Where stories live. Discover now