10★

460 18 5
                                    

İlk uyanan sen ol, yanında uyandıracak bir eşin varsa.

Sabah sabah bu söz nerden aklıma geldi bilmiyorum. Yatakta sarhoş sarhoş dolanırken yine gözümün önüne Barlas geldi demesem yalan olur.

Hii!

Saat 8 olmuş. İşe geç kalacağımm eğer kalkıp üzerimi giyinp, kahvaltımı yapmazsam. Dolabımı açtım. Bir sürü kıyafet var ben bugün ne giysem??? Hım.. Yeşil bol şifon bir elbise giydim. Yarım kollu ve yuvarlak yakalıydı. İş hayatımda sadelikten yana olmayı seviyordum. Bel kısmında siyah ince bir kemer vardı. Siyah platform topuklu önü açık ayakkabılarımı giydim. Yeşil küpelerimi ve yüzüğümüde taktım hazırdım. Parfümümden az birşey sıktım. Saçlarımı at kuyruğu yaptım. Parlatıcımıda sürdüm. Aynaya baktım. Ojelerimide sürdüm.

Hande daha uyanmamıştı. Ojelerim kuruyunca kahvaltı hazırlamaya başladım. Kahvaltıyı hazırladığımda Hande yi uyandırmak için odasına gittim. Kapının kulpuna dokundum. Sonra geri çektim. Aman boşver uyusun kalkıpta napcak?

Ağzıma her sabah yaptıgım gibi bir şeker aldım ve aynada kendime bakıp kapıyı açtım. Kapıda bir kutu vardı.

'Bombaaağğg, bombaaa varr' dememek için dudaklarımı kemirdim.

Hayırdır inşallah. Üstünde ise gizli hayranından yazan bir not. Bak şimdi merak ettim ama.

Koyu yeşil kutuyu elime aldım. Öyle çok büyük birşey değildi. Ama çok şık duruyordu. Yavaşça üstündeki kurdeleyi çektim ve kapağını kaldırdım ama içinden bir kutu daha çıktı. Heyecanla o kutuyuda içinden çıkardım. Onunda içinde bir kutu vardu çok heycanlanmıştım. Onunda kapağını açınca içinden bir tane palyanço fırladı.

Oha ödüm!!!

Yüzüme doğru fırladı. Bu şakayı kim yaptıysa fuck you bitch!

Palyançonun elin de bir tane kart vardı. Adres yazıyodu heycanlanmıştım gerçekten acaba kimdi, kutunun üzerinde ''Gizli Hayranından'' yazıyordu. Biliyordum yaa bana hayran olanlar insanlarda vardı. Kutuyu sehpaya bıraktım ve adres olan kartı elime aldım.

Hızlıca evden çıktım biliyorum ben tam bir aptalım kimden geldiğini bilmediğim bir halde gidiyordum ama korkuyordumda içimdeki merak korkumu yeniyordu.

Arabama bindim ve verilen adrese geldim. Yemyeşil bir yerdi ve pembe ağaçlar vardı harikaydı etrafta bir bahar havası vardı. Ağaçların arasında bir bank vardı bankın oraya gittim yine bir kart vardı. Kartın üzerinde ''Geldin:)''yazıyordu. Daha da meraklanmıştım. Kimdi şimdi bu? Kartın arkasını çevirdiğimde yine bir şeyler yazıyordu. Tekrar harekete geçtim.

İçimdeki heycan durmuyordu. Ama kartta yazan yere geldiğimde karşımda çok güzel bir ev vardı. Kapı açıktı. Evin içine girdim. Oklar yukarı gösteriyordu, merdivenlerden yavaşça çıkmaya başladım. Bir odanın önünde durdum. Yatağın üzerinde bir elbise vardı ve ayakkabılar. Bir de kırmıızı bir kart.

Kartı elime aldım. ''Bu kadar sabırlı olmana şaşırdım.'' yazıyordu. Yüzümde çarpık bir gülümseme oluştu. Saate baktığımda 4 olduğunu gördüm. Bu iş uzardı. Telefonumu çıkarttım.

"Alo şey hastalara haber verir misiniz benim bir işim çıktı. Bugünki seyansları iptal etmem lazım."dedim. "Peki hoş görünüz için teşekkürler."

Kırmızı straplez elbiseyi giydim. Siyah rugan ayakkabılarımıda giydikten sonra aynaya baktım. Yaa benim ayakkabı numarımı kaç beden olduğumu zevklerimi kim bu kadar iyi biliyor olabilirdi ki? Parfümden de sıktım. Masanın üzerindeki makyaj malzemesiyle makyajımı da yaptım ve siyah rugan çantayıda elime aldım. Kartıda aldım ve çıktım. Geldiğim yerde bir araba duruyordu.

PİSİ PİSİ KOLOGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin