3

891 20 0
                                    

"Yaa verdiğin taktikler çok işime yaradı diyebilirim!"

"İyi tamam!"

Ne diye atarlanıyorsam!

Wtf?!?!?!

"Pisi pisim bu gün sende bir değişiklik var.Çok durgunsun!" dediğinde istemsizce gözlerim büyüdü.Resmen benimle dalga geçiyordu,lanet pis piç!

"Saaayende, insan da hiç huzur bırakmadığın için." dememin ardından telefonu çaldı.Ekrana baktı ve bana bir kere gülümsemediği şekilde güldü!

Erkek orosbusu ₺₺

"Seni gülümseten biri galiba." Diye mırıldandım. Duyduğuna emindim ki lafını da hiç esirgemedi zaten.

"Yaa evet." diye havladıktan sonra dikkatini telefona verdi. "Alo efendim Aysucum. Tamam tatlım bekle geliyorum." Telefonu kulağından uzaklaştırdı. "Yaa pisi pisi şimdi çıkmam lazım.!Mağlum sonra görüşürüz!" dedi ve odadan çıktı.

Ağğh, koyayım sana da, toz konduramadığın uçkurunada.

Barlas'tan

Arayan Koraydı. Aysu diyince neye uğradıgını şaşırdı çocuk. Aha şimdi de arıyor.

"Aysucuum" diye şakıdım.

"Ne Aysusu lan içtin mi sabah sabah?" Haykırışını telefonu kulağımdan uzaklaşarak dinledim. O sırada dindiremediğim kahkalarım onu daha da sinirlendiriyordu.

"Ya olum numaradan yaptım. Neyse bu gece Hills yapıyoruz değil mi?"

"Yapmaz mıyız da hayırdır lan gelmiyordun sen aylardır?" dedi. Şaşırmıştı ve bu gayet normaldi. Erva'dan sonra tövbeliymişim gibi ne içki içtim ne de gecelerin altın çocuğu serüvenime devam ettim.

Ama Erva'ya bir ders vermek şart oldu artık. Ben ona değer veriyorsam, o da verecek ki veriyor ama bunu o beyni algılamak istemiyor. Anlayabiliyorum. Onu takip ettiğim zamanlar sadece bir kızla takılıyordu. Gözlerin üzerinde olmasını seviyor ama bir o kadar da utangaç, insanlardan kaçan bir tip.

Telefondan gelen seslerle düşünmeyi biraktım. "Sana ne lan!"

"İyi be gel yeter, bir şey demedim." deyip telefonu kapattı. Lan bir de erkek olucaksın, resmen kız gibi trip atıyor. İkinci Erva✖

Erva'dan

Barlas'tan sonra bende çıktım hastaneden. Bana alttan alttan hillse gidiyorum akşam geliceksen sende gel yoksa beni kaptırırsın dedi. Gösteririm ben ona. Bide yalan söyledi bana ya utanmaz arlanmaz. Hemen eve gittim. Merdivenlerden nasıl çıktığımı bilmiyorum. Bir ara da dizimi vurdum zaten. Kanadı mı acaba. Uff kanamamıştır inşallah açık elbise giyicem.

Ha bilmiyorsunuz tabi. Hillse gidicem ben! O gerizekalıyı o ırıspılara yem eder miyim hiç? Bakın bakalım ben de o göz var mı ? Bakamayacağınız için neyse odama girdim. Kapıyı çok hızlı kapattım ve soyunmaya başladım. Daha çok zaman var ama ben kaç saate hazırlanırım bilemiyorum. Arkamdan hemen Hande geldi.

"Noluyo kızım ne bu telaş?" diye sordu. Magazinden görüp Hills'e gidelim diye bana birkac kere yalvardığını hatırlayınca sırıtmaya başladım.

"Ne oldu, Barlas seni delirtti mi yoksa niye sırıtıyorsun?"

"Çok konusma da hazırlan en çok istediğin yer, Hilss'e gidiyoruz." demekle yerinde zıplayıp boynuma atladı. Sendeyerek geri geri gitmeye çalışıp, dengemi sağladım. Benden ayrılıp "İyi de saat daha erken değil mi?" dedi dudaklarını büzerek.

"Bırak saati de hazırlan sen."

"Tamam da ne giycem ki şimdi ben ya?" deyip sarı saçlarını yeni torpilediği belli tırnaklarıyla düşünürcesine kaşıdı.

PİSİ PİSİ KOLOGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin