part 2

311 32 5
                                    

Lalihooo~~ přicházím s druhým partem téhle povídky^^. 9 votes juuj^^ Děkuji, vážím si toho. Budu ůpřimná a přiznám se, že neumím opsat děj a s velkou porcí záujmu ani nepočítám. Ale vše je na vás tak hezké čteníčko ;3

Cítil jsem jeho rozkrok jak se otíra o mé boxerky. Srdce mi bušilo jako ozávod, pořád intenzivněji jakoby neznalo pravidla. Pravidla, pravidla... Žádná neexistovala. Bylo jen to, co bylo a je jen to, co je. I když sám sem to neuměl vysvětlit.

,,Miluju tě" znova se ozval a po mém těle přešlo takové silné brunění. Znáte to. Pocit vyvýrající z hloubky srdce a pak štěklení v končetinách. Stáli jsme tam v klídku a mě se to líbilo i když jsem se začal cítit trapně. Ale co jsem mu mohl říct? Miluju tě? Zbožňuju a dýchám pro tebe? Dusilo mě, třáslo se mnou, podlamovali se mi kolena, zatím co si on začal něco broukat pod nosem a začal se mnou mírně tančit ze strany na stranu jako by sme se ocitli na tanečním parketu a přitom jsme stáli bosí na studené kuchyňské podlaze. Přes ty všechny pocity, které se mi mixovali nejen v žaludku sem tam bezeslova stál s ním a užíval si jeho hřejivého objětí až se mu jeho pravačka nezabloudila do mích boxerek a já mírně sikl. Tím ve mě probudil silný chtíč, který mi pomátl hlavu a začal mi poroučet. Mírně jsem se odtrh, abych se k němu obrátil a zahleděl do jeho hlubokých očí, zda to myslí vážně, nebo si se mnou jenom hraje. Ten jeho hlubokej pohled, barva v tváři. Netrvalo ani pět sekund co jsem ho proscanoval a už se naše rty spojili a sdíleli vášnivé polibky. Jeho nenásytný sladký jazyk divoce prozkoumával každou skulinku mích úst a moje prsty se hluboce zabořili do jeho jemných kudrn. Byli jsme hříšníci? Ne, jen dva andělé, kterým padla Glorie z hlav, ale když mám hořet v plamenech pekelných, aspoň to bude s ním. A chtěl sem s ním zůstat navždy. Miloval ale on mě?

Rukou jsem mu jezdil po jeho nádherném těle, které jsem chtěl vlastnit. Dobít. Nedělit se s nikým! Cítil jsem, že to bylo jiný než s mími dosavadními úlety. Tady se škrtla tá správná jiskra jménem láska. Hořela tam silně, že mi zahřívala celé tělo. Žádnej jinej dotyk by mi nebyl milší než ten od Harryho. Jeho ruka bruslila po mé hrudi a naše polibky byli bezhraničné. Vždy je prohloubil menším silnějším nárazem a já mu jemně kousal rty, které si o to doslova žádali. Jemně mě přitlačil k lince pak se kus odtrhl od mích úst a obdaroval svými polibky můj krk. Otíral se o mě více a více a já už z té vášne hlasně zasténal.

,,Naučím tě milovat?" zahleděl se mi do očí. Vyčetl z nich mou lásku k němu? Nebo si jenom zahrával? Já ale přesto neuměl myslet na nic jiného jen že mám možnost být s ním a proto sem to nechtěl pokašlat. Drobně jsem přikývl a pak mi vzal ruku. Malinko se usmál a tahal mě směrem do ložnice. Co sem měl dělat? Miloval sem ho neskutečne velkou láskou, kterou nevím jestli někdy cítil on. Ale já jako poslušnej pejsek přivolil a poddal se mu vším, co jsem mu mohl dát.

Dveře byli otevřené a v momentě, když jsme nimi projeli se ke mě znovu otočil a vášnivě mě "sundal".  Posadil, nahl se a dalšími pusami mě položil na záda, přitom mi hladil stehna a hruď. Svlékl mi tričko a pak moje boxerky. Nevěřil jsem, že se tenhle moment může kdy protrhnout, ale áno... vše se může stát,  i v takových situacích. Někde v sobě jsem totiž tušil,  že nikdy pro něho nebudu dost dobrej. Žilo to ve mě, nepustilo, sálo mi to energii jako klíště. V momentě, když jsem se mu chystal vložit ruku do jeho trenek mi ji náhle schmatl. Odtrhl se a sledoval jaká je zničená.

,,Proč to děláš?" ozval se sklamaně. Polkl jsem a na mé tváři se objevili těžké slzy.,, Proč to máš zapotřebí?? " zvýšil hlas.

,,Kvůli tobě" třásl se mi hlas. Teď se už odtáhl úplně. Už jsem jeho ruce necítil na svém těle. Vše skončilo, vstal z postele.

,,Co děláš?" byl jsem v píči. Neodpověděl. Jenom si vzal svoje věci ze židle a chystal se odejít. Vtom jsem se vzal a utíkal za ním. Silně jsem ho objal ze zadu a cítil jsem, jak mu mé slzy jedna za druhou stéká po jeho zádech. Ze začátku se vzpíral, ale pak mě nechal tak a čekal, co udělám.

,,Pročs mi to udělal" šeptl jsem,, vše.. VŠE BYLA JENOM SRANDA? TOHLES CHTĚL, HARRY OZVI SE A VYSVĚTLI!!" křičel jsem a už mě nezajímalo, co bude mít za výmluvu. Pustil jsem ho, abych viděl jeho reakci. Stál na místě otočený zády ke mě a nevěnoval mi jedinej pohled.

,,Proč..." ozval se klidně.

,,Huh?" stichl jsem a očima dokořán jsem sledoval, co se bude dít.

,,Co s tou ohavností, co máš na ruce a jak si všímám i na stehnech společného? " otočil se kus a pak zamířil ke dveřím.

,,Ty si smysl mého života" vzlykal jsem,, a byls vždycky."

,,LŽEŠ! " zakřičel.,, Nelituješ ničeho! Koukni se už proboha na sebe! Vypadáš hůř než nejakej utečenec. Stydím se sám za tebe! Že se nestydíš sám za sebe" zavrtěl hlavou,, Obleč se a nečekej mě." Bodl mě. Ještě víc než kdykoliv jindy. Měl jsem se vzpamatovat už hodně dávno. Po chvilce, když usoudil, že nemá víc slov se chytl klíčky a chystal se odejít, když jsem se zasmál z plných plic:,,Ha-Ha, gratuluju." Zastavil se a otočil ke mně nechápavě. Sám nevím, odkud se to ve mně vzalo, myslím to byla moje poslední síla se mu podívat do těch jeho 'upřímných' očí.,, A co dělal pán Styles? Fetoval, sexoval, chlastal někdy i 5 dní vkuse a já se mohl posrát strachy o tebe, kde vězíš, kde šukáš nějakou kundu. Tohle byl tvůj cíl? Nestačili ti vagíny, tak zneužiješ svého bratra hezkými slůvky? Takového jsi mě chtěl vidět???!! " nemohl jsem dál. Vyčerpal mě. Stál tam zaskočeně a pak nahodil ten jeho noproblema face, dokonce se pitomě usmál.

,,Já s žádnou nespal" žmurkl a vzal se prič. Stál jsem tam v té studené ložnici nahý fyzicky i duševně. Mrkl jsem na svoje zápěstí. Zasloužil jsem si to. Vše.

Maybe self-destruction is the reasonWhere stories live. Discover now