"Niye benden Voldemort görmüş Harry gibi kaçıyorsun?"

21.1K 1K 207
                                    

EHEHEH. SİZİ TERK ETMEYE GÖNLÜM EL VERMEDİ VE NAPIP EDİP, Bİ TABLET BULDUM. BU BÖLÜM BİRAZ KISA OLACAK AMA HAK VERİN ARTIK. ^^

Ama ciddiyim, yarın belki gelmeyebilir. Onun dışında MULTIMEDIA'da BERKE'yi görüyoruz sonunda. Bu da benden söprüüz! 

"Deniz çıksana oradan!"

"Yoh ben gelemiyom yea, cırcır olmuşum. Bağırsak yollarım falan hatlar karışmış. Eheheh"

Ya nalet olsun! Şu an Sihirli Annemdeki Dudu teyzemiz gibi "Zaman geriye aksın!" diye anırmak istiyorum. O an şeytan mı dürttü, deli mi sikti bilmiyom ama başımı sallayıp, olayın cazibesine kapılarak evet demiş olabilirim. Ama ben neredeyse hiç kimseyle manita olmadım la. Hee, yavşama durumları oldu. Biliyorsunuz, içimde iflah olmaz bi sapık var yani napayım? Yine de ben sevgili olmayı beceremedim kimseyle. Bir kişiyle çıktım ona da akşamına, "Biz Londraya taşınıyoz ayrılalım" deyip, ertesi gün okulda basıldım. Rüzgardan köşe bucak kaçmaya çalışıyorum ama beyefendi sevgili olduk diye yapışık ikiz sandı herhalde bizi. Pizza ısmarlayalım diyom, kapıya kadar benlen geliyo. Baktım olmuyo, pizzanın içine fazla şeker katmışlar diyerek tuvalete geldim. Bu salak da yedi. Gerizekalı yeminlen. Pizzada şeker mi olur çük beyinli?

"Ya çık hadi, doktora giderik en olmadı ben bakarım sana."

Hee, öleyim ben o zaman. Sikersin la sen beni. Abuu. 

"Bana korku filmi senaryolarıyla gelme Rüzgar!"

 "Ya oradayken kıçına iyice soğuk işleyecek gerizekalı. Hem kokutuyon evi, çık başımızın çaresine bakarız."

Eveeet, hep beraber asrın en 'örnek' sevgililerini görüyoruz. Hayır yani sevmiyom değil, Allahı var sapık gibi seviyom. Böyle sikcek mikcek diyorum ama bu bi yürüyo benim taciz edesim geliyo. Sarılıyo, nesli tükenmekten kurtulmuş pandalar gibi seviniyom. Kıskanıyo, kendimi elmas gibi hissediyorum. Komik de şimdi, güzel sövüyor da. Ama, ne yapacağımı bilmiyorum işte. Ben erkek ırkına sulanan ama "Kesinlikle evlenmicem" diyen o kızdım. Hatta babamla 18 yaşıma gelince "Kızı başkasına vermeme" sözleşmesi bile imzalayacaktım. Sen niye kinder sürprizden çıkan alakasız oyuncak gibi hayatıma direk giriş yaptın ki olum?

"DAVUHLARIĞĞ PİŞİRMİŞEEĞĞĞM HACIYII DA ÇARŞIYAĞĞ GÖNDERMİŞE- Heh, bizim deli gız nerde de bakem bana çılgın oğlan? Aneey, bu koku ne?"

Bi sen eksiktin, tam olduk. Artık, seri tamamlandı yani. Bravo sana Berke! Hem ne var yani azıcık çıkarmışsam? Abartmayın lan! Gerçekçilik önemli.

"Deniz hanım tuvaletin kanalizasyona giden kanallarını tıkamakla meşgul de."

"Susun be! Kötü durumdayım, sırtımdan çıkan terle İstanbulun su ihtiyaçları bile karşılanır şu an."

"Aheey bacığm, ölme tamam mı? Tuvaletten gelen beyaz bi ışık olursa oraya sakın yardırma bak törn bek okeeey?"

Allam ben sana niye atarlanıyom ki? Rüzgardan kaçsam, Berke var. Alıştım bi kere. Ha bir ha iki ne fark eder? İkisini de seviyom. Hayır sen bana heralde hayvan sevgisini aşırı yükledin, yoksa ben bunlara hem katlanıp, hem nasıl sevebilirim ki? O değil de kıçım dondu la cidden. Çıkayım ben bi şurdan bi sn. Abooov, kıçım klozete yapışmış. Derimi yüzüyolar aneeey. Ohh tamam.

Elim popomda dışarı çıktığımda ikisi birden bana "Ne şekilsin olum?" dermiş gibi bakmaya başladı.

"Ne bakıyonuz be? Hiç mi Arkadaşım Maymun izlemediniz olum?"

BAYAN SIÇTIM AKILLIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin